Носителят на оскар Джефри Ръш подаде оставка от поста президент

...
Носителят на оскар Джефри Ръш подаде оставка от поста президент
Коментари Харесай

Обвинения за "неподходящо поведение" застигнаха и Джефри Ръш

Носителят на оскар Джефри Ръш подаде оставка от поста президент на Австралийската академия за кино и телевизионни изкуства (AACTA), откакто против него бяха отправени обвинявания от негова колежка за " неуместно държание ".

Той отхвърля изказванията, само че в AACTA незабавно се пробват да овладеят рецесията, защото в сряда е церемония вечерта за разпределяне на годишните награди на академията и Ръш би трябвало да я открие с видео запис, изработен дружно с Ребъл Уилсън. Самата Уилсън бе забъркана тази година в скандал и съумя да осъди огромната издателска компания " Бауер мидия " за оклеветяване на репутацията ѝ, за което получи милиони долари обезщетение.

Не е ясно дали ААСТА ще се откаже от видеото, струващо евентуално хиляди долари, както и дали Ръш ще се появи и ще премине по аления килим преди събитието. В известие до " Асошиейтед прес " акторът декларира, че " отдръпването ми влиза в действие неотложно и ще е в действие до изясняването на тези въпроси ".

Преди няколко дни от Sydney Theatre Company оповестиха, че са получили недоволство от актриса, участваща с него в режисура на " Крал Лир ". В сряда за обвиняванията за " неуместно държание " бяха оповестени от австралийския в. " Дейли Телеграф " без да се показва името на дамата, твърдяща, че това е станало през 2015г.

Актьори, които са работили с Ръш в " Крал Лир ", обявиха, че имат вяра на обвиняванията на колежката си и приканиха компании и организации от австралийския шоу бизнес да осъдят подобво държание. Андрю Ъптън, живописен шеф на Sydney Theatre Company, съобщи, че не е знаел до тази седмица за недоволствата против 66-годишния Ръш.

Ъптън е брачен партньор на Кейт Бланшет, специфичен делегат на AACTA и е работил с Ръш в голям брой продукции, в това число в " Елизабет и " Оскар и Лусинда ". Ъптън се мести със фамилията си във Англия в самия завършек на 2015г. и сета споделя, че обвиняванията са отправени, откакто " Крал Лир " към този момент не се играе.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР