Носителят на Оскар“ Джаред Лето ще играе Хю Хефнър в

...
Носителят на Оскар“ Джаред Лето ще играе Хю Хефнър в
Коментари Харесай

Джарет Лето ще играе Хю Хефнър в биографичен филм

Носителят на „ Оскар “ Джаред Лето ще играе Хю Хефнър в биографичен филм за създателя на „ Плейбой “, заяви " Холивуд рипортър ". Режисьор и продуцент на кино лентата ще бъде Брет Ратнър, прочут със снимането на „ Бягство от пандиза “, „ Завръщането “, „ Час пик “ и други.

„ Когато споделих на Джаред, че ще фотографирам биографичен филм за Хефнър, той изиска да изиграе ролята. „ Искам да го изиграя. Искам да го схвана “. Така ми сподели той и аз му имам вяра, тъй като е един от най-хубавите артисти на нашето време “, описа Ратнър.

Лето е желал да се запознае с бащата на „ Плейбой “, само че за жал на 27 септември Хефнър умря на 92-годишна възраст.

„ Има задоволително записи с Хефнър, които ще оказват помощ на Лето да влезе в облик макар обстоятелството, че не са се срещали “, сподели режисьорът.

Феновете оповестиха, че Брет Ратнърт е съвършен за снимането на кино лентата за Хефнър.

" Хю Хефнър стартира полова гражданска война зад стените на именитото си имение, като използваше страниците на списание „ Плейбой “ и личния си абсурден метод на живот, с цел да построи световна империя, включваща издателска активност, клубове, казина и телевизионни мрежи ", сподели Ратнър по отношение на плана и работата му по кино лентата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР