Носителят на Купата на България се изправя срещу гръцкия в

...
Носителят на Купата на България се изправя срещу гръцкия в
Коментари Харесай

Може ли Левски да отприщи нова синя приказка?

Носителят на Купата на България се изправя против гръцкия в мач от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. “Сините ” имат тежка задача при завръщането си в, само че почитателите са уверени, че тимът няма да се даде елементарно на отбора от Солун и изкупиха за негативно време билетите за срещата. Очакванията са, че стадион “Георги Аспарухов ” ще е напълно напълнен в частта, която ще бъде отворена за аудитория. Левски има наказване от УЕФА и част от бранш “В ” ще бъде затворен, което се равнява на към 3000 места по-малко за дуела.

Наставникът на “сините ” Станимир Стоилов има много кадрови проблеми преди мача с гърците. и сигурно пропущат срещата. Други трима значими играчи пък са с проблеми преди дуела и все още не е ясно дали някой от тях ще бъде възобновен. В последните часове преди първия съдийски сигнал ще се взема решение дали и кои ще могат да играят. Става дума за, и Келиaн ван дер Каап.
 Шокиращи вести от Шокиращи вести от "Герена " - Мъри: Загубата е сериозна
Старши треньорът призна, че част от концепциите му за състава са се трансформирали предвид на проблемите с контузии, само че въпреки всичко се чака Мъри да заложи на вратата на, а пред него в отбрана най-вероятно ще бъде четворката: отляво -, отдясно новото попълнение и централна двойка и, в случай че казусът му отшуми. В халфовата линия сигурни са и, като най-вероятно третият полузащитник ще е, в случай че физическото положение на не му разрешава да е на линия. В предни позиции пък се чака да бъдат, и. Все отново целият състав може да претърпи много корекции според от новините за Ван дер Каап, и.
 Михайлов: Левски се прероди, в случай че има футболисти, които не могат да играят напрегнат, не са за тук Михайлов: Левски се прероди, в случай че има футболисти, които не могат да играят напрегнат, не са за тук
ПАОК също има своите проблеми и в последния миг травма получи десният бранител Лефтерис Лирацис. Аут сигурно е Янис Михалидис, а под въпроса са още Омар Ел Кадури и Нелсон Оливейра, които в последните дни се приготвят по самостоятелна стратегия.

Вече е ясно и какво следва за спечелилия от борбата сред двата отбора. Тегленият преди няколко дни чоп в Нион дефинира в идващия кръг да играе с траялия напред всред Велез Мостар от Босна и Хамрун Спартанс от Малта.

ЛЕВСКИ - ПАОК

Вероятни сформира:

ЛЕВСКИ (4-3-3): Николай Михайлов, Патрик-Габриел Галчев, Хосе Кордоба, Сонко Сундберг, Жереми Петрис, Георги Миланов, Филип Кръстев, Асен Митков, Уелтон, Роналдо, Билал Бари

ПАОК (4-3-3): Доминик Котарски, Виейриня, Янис Каргас, Сверир Ингасон, Рафа Соареш, Дъглас Аугусто, Щефан Шваб, Тиаго Данташ, Николас Куалиата, Андрия Живкович, Йоргос Куцияс

Стадион: " Георги Аспарухов "
Съдия: Жереми Пиняр (Франция)
Начало: 20:00 часа
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР