Носителят на Купата на България Локомотив Пловдив е в позиция

...
Носителят на Купата на България Локомотив Пловдив е в позиция
Коментари Харесай

Способен ли е "Локомотив" на чудо?

Носителят на Купата на България " Локомотив " Пловдив е в позиция да сервира същинско футболно знамение на почитателите у нас! " Смърфовете " излизат през днешния ден против своите " сътрудници по трофей " във Франция - " Страсбург " в реванш от третия квалификационен кръг на Лига Европа.

Първият мач в Пловдив приключи с победа 1:0 за гостите. Единственото попадение тогава означи Митрович. Секунди преди топката да попадне във вратата на Мартин Луков, пловдивчани останаха с човек по-малко. Йосип Томашевич беше изпъден, а макар числения превес на " Страсбург ", футболистите на Бруно Акнрапович не разрешиха топката още веднъж да се оплете в тяхната мрежа.

Снимка: Lap.bg

Французите надали ще подходят безконтролно към срещата довечера (15 август) на личен терен.
10 борбени " смърфа " изгубиха минимално от " Страсбург " "Локо " остана с човек по-малко още в 10-ата минута
В " Локо " трябваше да разплитат проблем с визи на двама от футболистите си преди потегляне. Лично притежателят Христо Крушарски застана пред френското посолство, с цел да разбере за какво Стивън Езе и Парвиз Умарбаев нямат позволение да влизат във Франция. В последна сметка Бруно Акрапович ще може да употребява и двамата в мача. Казусът с Езе се оказа по-сложен и той ще пътува през днешния ден за Франция, защото има позволение да обитава единствено 1 ден в страната.
Езе ще получи дневна виза за мача на " Локо " против " Страсбург " "Смърфовете " отпътуваха за Франция
Отборът от Пловдив ще е без Томашевич, поради аления му картон в първата среща.

Голям плюс за " Страсбург " пък ще бъде пламенната поддръжка на почитателите. Очаква се дуелът да се изиграе пред 20 000 души, които обаче надали ще уплашат борбените пловдивчани.

Ще сервира ли изненада " Локо "? Това ще стане ясно довечера (15 август) след мача, който стартира в 21:30 ч.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР