Реформите се случиха на първото ниво - на ниво Конституция.

...
Реформите се случиха на първото ниво - на ниво Конституция.
Коментари Харесай

Явор Божанков: ГЕРБ искаха да включат трети партньор в една коали...

Реформите се случиха на първото равнище - на равнище Конституция. Още на втората стъпка ГЕРБ направиха невероятно да имаме работеща правосъдна система, не желаят да губят въздействието си. Тяхната цел е да запазят старите публични връзки и старите способи, по които се управлявали и остарелият метод на правене на политиката. ", добави Божанков.

 

" Ние ще търсим мандат да продължим измененията. Ако гласоподавателят ни отреди ролята на съпротива, значи отговорността да се сформира болшинство може би ще е на ГЕРБ и Движение за права и свободи ", сподели още депутатът.

 

На въпрос, в случай че въпреки всичко получат мандат с кого биха разговаряли, дали ГЕРБ са вероятен сътрудник, Божанков съобщи: " Това ще реши гласоподавателят. Ако дадат на ГЕРБ мандат да затвърдят статуквото, значи може би отговорът е негативен ".

 

Той бе безапелационен, че ще търсят мандат да продължат промените в правосъдната промяна. " Българите желаят правдивост и работеща правосъдна промяна. И Европа желае това ", повтори още депутатът.

 

" Вратата към ГЕРБ е отворена, само че метафорично казано, двама души не могат да минат по едно и също време през една врата ", заключи Божанков.

 

Божанков призна също по този начин, че ПП-ДБ са позволили неточности от своя страна, което води и от отлив на избиртели.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР