Носителят на Купата Хебър (Пазарджик) гостува на Левски в среща

...
Носителят на Купата Хебър (Пазарджик) гостува на Левски в среща
Коментари Харесай

Атанас Петров: Излизаме срещу Левски със самочувствието на по-добрия отбор

Носителят на Купата Хебър (Пазарджик) гостува на Левски в среща от 14-ия кръг в Суперлигата. Мачът е във вторник, 29 януари, от 18:30 ч. в зала „ Христо Ботев “ в столицата. Двата отбора се срещнаха на 1/2-финал в шампионата за Купата при започване на годината, когато Хебър победи с 3:0.
 Хебър взе мечтаната Купа на България @@@

" Трябва да покажем нашите благоприятни условия. Няма да бъде лек мач, тъй като Левски играе възходящо, играе по-добре през втория полусезон. Ние играем сполучливо против тях. Отиваме със самочувствието на по-добрия тим. На този стадий от шампионата мъчно някой би изненадал различен тим. Левски може да ни затрудни, в случай че ние допуснем повече неточности.
 Финал за Купата на България: Нефтохимик - Хебър 2:3 @@@

Има върху какво да работим. Изключително огромна е конкуренция в шампионата. Първите 6 отбора са доста равностойни. Ние спечелихме купа в едно от най-равностойните шампионати през последните години и то с първокласен волейбол. Всеки може да победи другия от първите 6. Не би трябвало да мислим, че това, което сме създали досега, е задоволително. Трябва да надграждаме, има какво да подобрим. В плейофите ще играем още по-добър волейбол.

В международен мащаб да събереш звезди на едно място не ти дава предпоставки за триумф. Имах шанс, тъй като всички момчета се оказаха страхотни характери. Волейболните качества са едно, а моралните качества и характерите са напълно друго. Това не може да го знаеш по време на селекцията. Момчетата са свестни и това ни оказа помощ да заработим групово ", разяснява треньорът Атанас Петров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР