Носителката на титлата Мис Силикон Джулиана Гани отказала работа като

...
Носителката на титлата Мис Силикон Джулиана Гани отказала работа като
Коментари Харесай

Искат Джулиана Гани за пианистка на Сейшелите

Носителката на купата Мис Силикон Джулиана Гани отказала работа като преподавател по музика на Сейшелите. Опцията да се преквалифицира от сексуален модел и риалити героиня на повикване тя почнала да обмисля по време на сватбеното си странствуване преди Коледа, когато обичаният ѝ Станимир Ташев поискал да останат да живеят там и даже избрал апартамент.

Блондинката посочила родолюбив дух и отказала, макар моменталните предложения за работа, едната от които била да учи деца да свирят на пиано.

Младото семейство е замразило на този стадий проектите си за втора обилна женитба, откакто предходната година подписа в стеснен фамилен кръг.

"Искахме, само че мисля, че е по-добре да не я изпълним, тъй като ни е боязън да не ни урочасат. Много се приказва за нас непрекъснато и това ни въздейства. Хората ни завиждат и ние го усещаме”, изяснява Станимир пред сп. LoveStyle, представен от екран. С Джулиана мечтаят за две или три деца.

„ Станимир желае първото да е момче, а аз – момиче. На шансовете от питката обаче на мен ми се падна сейшелски живот и доста почивки, а на него – хубава работа и благополучие. Да си призная, още не се усещам подготвена да стана родител”, разкрива силиконката. Станимир е на същото мнение, само че признава, че в случай че се случи да имат деца, ще са щастливи.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР