Носителката на титлата Мис България за 2003г. Елена Тихомирова шокира

...
Носителката на титлата Мис България за 2003г. Елена Тихомирова шокира
Коментари Харесай

Скандално! Мис България и бивша любовница на известен чиновник се съблече и разкрачи!

Носителката на купата Мис България за 2003г. Елена Тихомирова шокира почитателите си в обществените мрежи с провокативен кадър, видя HotArena.

На него застаряващата моделка е заела разкрачена поза по нищожно долни дрехи. Бившата държанка на Вальо Топлото е много надалеч от визиите за съблазън. Дали фотографията е част от фотосесия, или е щракната за кеф, можем да гадаем. Коментарите за фотоса са меко казани безпощадни, а един от тях гласи: „ Доста си повяхнала, да не си станала рекламно лице на пенсионен фонд? “. Въпреки пластичните интервенции времето е оставило жестокия си отпечатък върху лицето на тогавашната миска, която в никакъв случай не е блестяла с особена хубост.

Преди години Елена се забърка в скандал след разкрития към Вальо Топлото. Шефът на „ Топлофикация “ – София бе  упрекнат, че е харчил от парите на държавното сдружението за скъпи дарове и разточителен живот и да угажда на Тихомирова. Тогава тя се покри, а в този момент припомня за себе си, изцяло неузнаваема и …остаряла.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР