Носителката на Оскар Натали Портман нарече обучението в актьорство лукс,

...
Носителката на Оскар Натали Портман нарече обучението в актьорство лукс,
Коментари Харесай

Натали Портман: Методът на Станиславски е лукс, който жените не могат да си позволят

Носителката на " Оскар " Натали Портман назова образованието в актьорство " разкош, който дамите не могат да си разрешат " и добави, че в никакъв случай не е употребила техниката, известна като " Метод на Станиславски ".

" Влизала съм в доста функции, само че почтено казано, мисля, че „ Методът на Станиславски “ е разкош, който дамите не могат да си разрешат ", споделя тя пред Wall Street Journal (WSJ) в изявление.

" Не мисля, че децата или сътрудниците ми биха показали схващане към това, знаете ли, да карам всички да ме назовават " Джаки Кенеди " от самото начало ". Това е отпратка към кино лентата от 2016 година " Джаки ", който наблюдава някогашната първа дама, изиграна от Портман, след убийството на брачна половинка ѝ.

В изявлението за WSJ Портман разисква ролята си в новия филм на Тод Хейнс " Май декември ", в който играе измислената актриса Елизабет Бери, изпратена да засенчи жена с неприятно минало, в подготовка за представянето ѝ във филм.

 

 Добави изложение

 

Портман не е непозната на интензивната подготовка, защото за " Черният лебед " се подлага на изтощителни балетни тренировки по пет часа дневно шест дни в седмицата в продължение на няколко месеца. Тя обаче споделя, че в никакъв случай не е употребила прословутият актьорски способ.

Техниката е основана от съветския сценичен режисьор Константин Станиславски през 1900 година и доразвита от именития актьорски треньор Лий Страсбърг, съгласно Института за спектакъл и кино " Лий Страсбърг ".
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР