Ненчо Балабанов е луд по тениса от години. Той е

...
Ненчо Балабанов е луд по тениса от години. Той е
Коментари Харесай

Ненчо Балабанов заведе жена си на тенис лагер

Ненчо Балабанов е вманиачен по тениса от години. Той е запалил и жена си Катрин Русева. В момента двамата са в Гърция на състезателен лагер. „ С най-хубавият треньор! ”, похвали се хубавицата, визирайки брачна половинка си. Двамата станаха родители преди 6 месеца на дребната Алина. Дъщеря им обаче не е с тях – тя е в България и за нея се грижат бабите ѝ.
 

Любовта на Ненчо към тениса стартира през 2009 година. " След половин час удряне на топката в стената с ракетата усетих подобен прилив на сила и такава лекост на цялото тяло. Все едно ме тресна гръмотевица и си споделих: „ Ето това е моят спорт! ", спомня си Балабанов. Постепенно играта се трансформира в негова огромна пристрастеност. " Когато отида на някоя локация да снимаме, първата ми работа е да схвана къде има тенис корт. Винаги си нося ракетите с мен ", признава артистът, който е трансферирал любовта си към спорта и на Катрин.

Щерката на Балабанов и Русева към този момент не е напълно дребна и те си разрешават да я оставят на непознати грижи за няколко дни. В началото водещия на предаването „ Сделка или не ” не можел да си доспива поради новороденото, само че последователно влезнал в темп и изчистил торбичките под очите.

Близки до Ненчо издават, че той интензивно се включвал в грижите за  Алина . Артистът се радва на по-голям наследник от първия си брак и има прочут опит в развъждането на деца, по тази причина помагал по всевъзможен метод на жена си. Отменял я освен в дундуркането на бебето, само че и в промяната на памперсите. Катрин не

Балабанов има един провален брак зад тила си. Той не планираше отново да минава под венчило, само че актуалната му половинка промени напълно визиите му. Актьорът ѝ предложи брак през лятото на 2022 година в Гърция. Сватбата им се състоя в края в Несебър. Младоженците танцуваха на песента “Любов ”, изпълнена онлайн от певицата и тяхна другарка Мария Илиева. На тържеството участваха доста други известни персони от артистичните и музикалните среди.

Скоро след венчавката Русева и благоверният ѝ отпътуваха за Париж. Екскурзията беше подарък от техни другари за сватбата. Истинският им меден месец обаче се състоя на Малдивите, където в действителност е зачената и щерка им Алина. Тогава имитаторът на Бойко Борисов сподели в обществената мрежа по какъв начин са ги посрещнали при идването им на известната дестинация – всички посетители получили рози, а тромпетист основал неповторима атмосфера с впечатляваща музика.

След завръщането си от Малдивите Катрин направила тест за бременност и научила, че носи дете в утробата си. Тя даде живот момиченце при започване на ноември. За разлика от Ненчо, чаровната брюнетка няма други наследници и от дълго време копнеела за бебе. Ето че фантазията ѝ към този момент е действителност.

Катрин е с 13 години по-млада от Балабанов, но разликата във възрастта до момента не е била спънка във връзката им. Красавицата няма общо с шоубизнеса – работи като търговски съветник в една от най-големите автомобилни компании. Тя предлага лъскави лимузини на корпорации, членове на интернационалните организации и дипломати. Любовта й към колите се зародила още в детска възраст, когато почнала да колекционира автомобилни списания. Сега обаче е в майчинство и за известно време е зарязала работата, с цел да се отдаде на щерка си.

Бракът с Катрин е втори за Балабанов . Той има 18-годишен наследник на име Богомил от някогашната си брачна половинка - учителката Ралица, с която са разведени от дълго време. Момчето тази година ще е зрелостник. В предишното артистът имаше връзка с певицата Йоанна Драгнева, а клюки го свързваха в интимни връзки и с някогашната гимнастичка Симона Пейчева.

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР