Джак Джоунс беше критикуван, че не се яви на тренировъчните

...
Джак Джоунс беше критикуван, че не се яви на тренировъчните
Коментари Харесай

Джак Джоунс беше критикуван за пренебрегване на „безсмислено“ след най-лошия старт на финала по снукър от 33 години

Джак Джоунс беше подложен на критика, че не се яви на подготвителните маси, откакто претърпя исторически неприятен старт на финала на Световното състезание по снукър.

Фаворитът преди мача Кайрън Уилсън завоюва откриващата сесия със 7-1 в Крусибъл в Шефилд, спечелвайки откриващата седморка на завъртане, като уелският квалификант Джоунс сложи най-лошия старт, откогато Джими Уайт се бореше против Джон Парът в 1991. 30-годишният - играейки в първия си ранкинг край - съумя най-малко да завоюва осмия фрейм с брейк от 65, празнувайки с подигравателен удар във въздуха.

Но неговият представянето беше подложено на критика от шесткратния международен първенец Стив Дейвис, който беше комплициран, че до момента в който Уилсън доминираше, Джоунс не отиде на подготвителната маса. „ Той седи на стола си от четири фрагмента. Защо не отидеш на подготвителната маса? “ попита обърканият Дейвис по BBC.

„ Не разбирам за какво не. Той въобще не е излязъл от блоковете и чака да означи това, което може да се окаже мъчно. Това е безсмислено с цел да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР