Тази вечер ще се проведе Гран При на Маями -

...
Тази вечер ще се проведе Гран При на Маями -
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Формула 1 - Гран При на Маями, Норис води

Тази вечер ще се организира Гран При на Маями - следващият старт от сезона на Формула 1. Надпреварата стартира в 23:00 часа и ще бъде предавана директно по DIEMA SPORT 3. 

Обиколка 1/57 - старт на надпреварата

Макс Верстапен потегли ужасно, до момента в който Шарл Льоклер направи неприятен старт, само че след това още веднъж си върна второто място след неточност на Серхио Перес, който не съумя да вземе първи завой. Оскар Пиастри направи най-хубавия старт като изскочи на третата позиция.

Обиколка 3/57

Оскар Пиастри записа най-бърза обиколка, дишайки във врата на Льоклер. Пилотът на МакЛарън можеше да употребява DRS, до момента в който монегаскът нямаше тази опция, защото Верстапен бързо му дръпна с повече от секунда.

Обиколка 5/57

Докато Макс Верстапен направи преднина от две секунди, Оскар Пиастри се оправи с Льоклер и излезе на втората позиция. Сайнц също се приближи до съотборника си, който изглеждаше по-бавен. Нико Хюлкенберг продължи да брани чудесната си седма позиция, която взе още на старта, изпреварвайки Люис Хамилтън. В дъното на колоната остана Даниел Рикардо.

LAP 5 / 57

Piastri sends it for second!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР