Носителката на Оскар Кейт Уинслет ще играе във филм за

...
Носителката на Оскар Кейт Уинслет ще играе във филм за
Коментари Харесай

Кейт Уинслет снима филм за криптокралицата Ружа

Носителката на " Оскар " Кейт Уинслет ще играе във филм за българката Ружа Игнатова, която стои зад измамата с криптовалута OneCoin. Работното заглавие на плана, зад който застава киностудиото " Метро Голдуин Майер " (MGM), е " Fake! " (Фалшив!), заяви ladyzone.bg.

Скот З. Бърнс ще е сценарист и режисьор на кино лентата, както и продуцент дружно с Дженифър Тод. Актрисата Кейт Уинслет също ще бъде продуцент на кино лентата, оповестява " Дедлайн ".

С " Фалшив! " Уинслет и Бърнс още веднъж сплотяват сили като креативен тандем, откакто участваха във кино лентата " Заразяване " (Contagion) на режисьора Стивън Содърбърг от 2011 година (Бърнс като сценарист).

Филмът " Фалшив! " е основан на книгата на Джен Макадам с Дъглас Томпсън, която се основава на същинската история на Макадам и нейното присъединяване в схемата " Понци " на OneCoin. Самата тя ще бъде изпълнителен продуцент на кино лентата.

OneCoin беше разпространяван като криптовалута от основаните в България офшорни компании OneCoin Ltd. (регистрирана в Дубай) и OneLife Network Ltd. (регистрирана в Белиз) - и двете учредени от Ружа Игнатова в партньорство със Себастиан Грийнуд.

 

Схемата OneCoin натрупа 4 милиарда $ в целия свят, като Игнатова изчезна през 2017 година сега, в който беше подадена секретна американска заповед за ареста й.

Повечето от ръководителите на OneCoin към този момент са в неопределеност или задържани, като Ружа Игнатова към момента е на независимост. Грийнуд беше задържан през 2018 година, както и братът на Ружа Игнатова - Константин Игнатов (през март 2019 г.), който се призна за отговорен по обвиняванията в пране на пари и финансови измами.

Макадам е жертва на схемата " Понци " на OneCoin и основава група за поддръжка на засегнатите. Макадам и нейните другари и семейство вложиха близо 300 000 $ в криптовалутата, които изгубиха.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР