Носителите на Купата и Суперкупата на България Хебър (Пазарджик) записаха

...
Носителите на Купата и Суперкупата на България Хебър (Пазарджик) записаха
Коментари Харесай

Хебър с нов успех в контролите, срази Динамо

Носителите на Купата и Суперкупата на България Хебър (Пазарджик) записаха още един триумф в предсезонната подготовка. " Тигрите " се постановиха над бронзовия медалист на северната ни съседка Динамо (Букурещ) с 3:1 (25:23, 23:25, 25:19, 26:24) в първата контрола посред им, изиграна в зала " Васил Левски ".



Волейболистите на Атанас Петров още веднъж демонстрираха чудесна игра, като на моменти надминаваха неведнъж класата на противника. Последният, четвърти гейм бе най-оспорван, само че в последна сметка пазарджиклии се поздравиха с триумфа след 26:24.



Най-резултатен в днешния мач бе Брадли Гънтър с 18 точки.

В първите контроли " тигрите " победиха румънския първенец Аркада (Галац) с 3:0 гейма, а в първия мач отстъпиха на съседите с 2:3 гейма. Впоследствие Хебър записа победа с 3:2 гейма и проваляне с 1:3 гейма - против украинския първенец Барком-Кажани.



Контролите са част от подготовката на отборите за новия сезон в шампионатите и за евротурнирите. Хебър ще играе във втория по мощ европейски шампионат - за Купата на ЦЕВ, като противник в 1/16-финалите на конкуренцията ще им бъде квалификант от Шампионската лига. Барком пък ще се изявява в третия по мощ шампионат - Купата на кандидатите, против Динамо (Букурещ).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР