Нощта за Сашко е преминала спокойно, това съобщават от болница

...
Нощта за Сашко е преминала спокойно, това съобщават от болница
Коментари Харесай

Състоянието на Александър е стабилно, възстановява се в болницата


Нощта за Сашко е минала умерено, това оповестяват от болница „ Пирогов “.

Детето е добре. Според здравните управляващи Александър е приемал храна и вода, въпреки да е признат в болничното заведение обезводнен.

Част от доброволците споделяха, че са оставяли бонбони и кроасани по пътя си по време на дългото търсене, само че не е несъмнено дали детето е яло от тях. В обществените мрежи татко му благодари на всички помогнали в издирването на сина му.

Един от първите, който научава, че Александър е липсващ, и един от първите, научили, че е открит е Марио, непосредствен другар на фамилията. Разказва, че детето е добре. След щастливата вест през вчерашния ден - мъжът дружно с околните на Сашко потеглят към „ Пирогов “.

„ Качихме се в кола – аз, той, бабата и наш общ другар. Отидохме до " Пирогов ". Лекарят, който лекуваше Александър в педиатрията открехна леко вратата и аз през рамо съумях да го видя. Видимо беше в положително положение. Докато пътуваме от Перник до " Пирогов ", бабата седеше до мен на задната седалка. Беше доста разчувствана. Емоцията беше огромна. Всички бяхме радостни “, описа Марио.

Той разказва Александър като адаптивно и пламенно дете.

„ Изследванията демонстрират, че до момента в който се в движил, е приемал храна. Намирал е нещо в гората - допускам ябълки, гъби, круши. Лекуващият доктор сподели, че е в положително здраве и че е войник и, че за негова изненада здравето му е на забележително равнище. С усмивка описа за него въпрос на дни е да бъде изписан и да си влезе в рутината “, добави Марио.

От „ Пирогов “ също удостоверяват - детето е в устойчиво положение: „ Пациентът е под 24-часово интензивно наблюдаване от екип най-опитни детски експерти “.

A с прочувствен пост във „ Facebook “ бащата на Александър благодари на всички, присъединили се в търсенето на сина му. Но най към този момент на спасителите му - делтапланеристите Веселин и Милко.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР