Нощта срещу Аниното зачатие се смята за най-дългата в годината.

...
Нощта срещу Аниното зачатие се смята за най-дългата в годината.
Коментари Харесай

Днес е време да полетим високо

Нощта против Аниното зачатие се счита за най-дългата в годината. Има вярване, че на този ден седем светии понасят слънцето на ръце и го “завъртват към пролет”.

Най-дългата нощ е времето на нарушеното равновесие на земните и божествените сили, сред положителното и злото. Това е граничеща нощ сред нашия и отвъдния свят.

Луната е в символ Лъв. През това време можете да се чувствате мощни и уверени в себе си. Ако снаха и свекърва населяват едно жилище, може да се разгори спор сред тях за превъзходство. Лошо става, в случай че към този спор се причисли и синът - брачен партньор, по тази причина е най-добре да се поддържа връзка тактично или дамите да се разделят една от друга. За тъщата е също по-здравословно да не посещава дома на щерка си през днешния ден.

А в случай че младите живеят у нейната къща, то този ден може да бъде прекомерно противен за нейния шурей. Родителите да не лишават на децата играчките и да не ги изправят в ъгъла. Нека те сами се разпореждат в своето местенце и своите движимости.

Дните на Лъва са хубави за празнуване и забавление. Колкото повече смях и смешки, толкоз по-добре. Добре е да има приятни изненади, дарове. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се употребяват солариум и сауна през днешния ден.

20 лунен ден продължава до 22:31ч. Символ на деня е орелът. Време за високия полет, предопределено за дейни, решителни и пробивни дейности. Този, който успее да се възползва от предоставения му късмет, ще придобие доста потребни неща, освен в нравствен проект, само че и в веществен. Ден за групова работа, битка за правдивост, съблюдаване на законите. Страхът е основният и сериозен съперник през този лунен интервал и с цел да стигнете до триумфа, би трябвало безусловно да го преодолеете. Важното е да не го сподавяте, другояче ще премине в по-дълбоките пластове на подсъзнанието. Ден за размисли и в който можете да вземете значими решения и още за самоизцеление, за забавление и снемане на преумората. Ако създадете нови връзки, то тази връзка ще продължи дълго и ще бъде крепка.

Удачен ден за всевъзможни каузи в обществото, подтиква се красноречието и силата на убеждението с думи. Настроението се усъвършенства.

Пълно благополучие в живота не може да има. Доста труд би трябвало да се постави в името на еволюцията. Човек, както кове самичък своето благополучие, по този начин кове самичък и своето злощастие. Само съобразявайки се с Божествения закон за обич и правдивост, ние можем да се избавим от множеството несгоди и да си създадем свое благополучие в рамките на грубото физическо битие. Има и обстановки, които ни вършат нещастни и не зависят от нашия избор (поне по този начин изглежда), само че тогава би трябвало да се смирим и понесем покорно това, което ориста ни сервира. Мъдрият човек постоянно споделят ще откри успокоение, знаейки, че след това още веднъж ще изгрее слънцето.

Уязвим е стомаха, по тази причина е потребно гладуването. Водата има в този миг целeбни свойства. Полезни са хладни обливания, противоположен душ, гадания и наговаряне на водата.

Отношения - Добър интервал за възобновяване на фамилната естетика. Всички диалози и изясняване на връзки, които сте отлагали до момента, могат да се осъществят.

Секс - Любовните връзки да бъдат спокойни. Старата любовна техника е по-добра, в сравнение с някоя нова. Главното е на двамата сътрудници да им е прелестно и да се усещат удобно.

Бизнес - Твърде продуктивно време за бизнес. Би могло да се реализира доста. Астралната сила способства ефикасната работа във всяка сфера. Благоприятен интервал за приемане на нова служба. Подходящо е да се обръщате с въпроси към началството, стига да не занимавате вашите началници на вятъра.

Подстрижка – подтиква оптимизма. Ако не ви е време за коафьор, можете в къщи сами да подрежете бритона си или подрежете милиметър от някой кичур. Не се предлага боядисване на косата.

20-и лунен ден – знак: Змиеносец, орел-лешояд - Родените в 20-ти лунен ден умеят да се грижат за себе си и за хората, които са им близки. Те са креативен и предприемчиви персони, малко цинични, само че без да са дебелокожи. Способни са на огромни духовни подвизи. На тях им е свойствена вътрешна мощ и достойнство. Чувстват личното си предимство: морално, интелектуално и физическо.

Тяхното мнение е постоянно обосновано. Те фактически се отличават от другите и ги превъзхождат. За тях е рисково да надценяват обаче себе си и своите благоприятни условия и постижения. В противоположен случай ги чакат провали и разочарования.

Ако сте родени в този ден, бъдете деликатни с физическото натоварване. Отделяйте повече време за отмора със фамилията си и в кръга на околните си другари.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР