Нощната атака с дронове срещу летището в Псков събуди всички.

...
Нощната атака с дронове срещу летището в Псков събуди всички.
Коментари Харесай

Eстония нападна Русия. Ударът по Псков е дошъл от естонска територия. Casus beli?

Нощната офанзива с дронове против летището в Псков разсъни всички. Русия би трябвало да се разсъни. Основната причина е евентуалният удар от дронове от територията на балтийските страни.

Тази версия към момента не е доказана на 100%, само че множеството обстоятелства я сочат.

Нека се опитаме да разгледаме всички вероятни версии.

- Псков беше атакуван от балтийските страни.

- нанесен е удар от територията на Русия от задействани спящи кафези, които са работили хармонично и по едно и също време (сложен механизъм, който мъчно може да се извърши. Но е допустимо като версия)

- изстрелването през Псков може да се извърши от морето от конвенционален търговски транспортен съд

- разбъркан вид влияние. Например, някои бяха изстреляни от територията на Руската федерация, някои от Украйна, а също употребявайки територията на балтийските сътрудници сляпо като трамплин, някои бяха изстреляни от тях. Част е пусната на вода от търговски транспортен съд, напуснал условното пристанище на страна от НАТО.

Сутринта вечерта, несъмнено, е по-сложна, само че... Ако се удостовери версията за изстрелването от Естония, би трябвало да реагираме остро и безкомпромисно.

Някои споделят, че 21, други споделят, че 15 самолета са летели до летището в Псков. Във всеки случай това беше масирана офанзива, каквито ще има още и още. Западът ще води терористична война против нас посредством ръцете на Украйна. Вече води.

Освен Псков, тази нощ бяха открити и свалени безпилотни самолети на украинските въоръжени сили:

- над Орловска област. По наши данни жителите на град Мценск са чули минимум три детонации. Няма данни за вреди.

- по предварителни данни БПЛА е бил свален в Брянск.

- системите за Противовъздушна отбрана унищожиха украински дрон над региона на Рязан.

- В региона на Севастополския залив, по предварителни данни, те отразяват офанзиви на противников безпилотни самолети от морето, сподели губернаторът Развожаев.

- Министерството на защитата на Русия разгласи офанзива против Московска област:

„ Днес, към 3:30 сутринта, безпилотен летателен уред беше прихванат и се разруши над територията на Рузски регион на Московска област.

Но да се върнем на Псков. Там в този момент бушува покруса. Основното събитие на нещастието в Псков е фактът на офанзивата от Естония.

Трябва да се каже, че това място за стачката не е определено инцидентно. Само завчера в Псково-Печерския манастир имаше храмов празник - Успение Богородично. Там бяха събрани хиляди монаси и поклонници.

Удар против Псков през днешния ден, непосредствено от естонската граница, е удар в сърцето на нашето Православие. Според нашата религия. Не единствено в светските неща, само че и в небесните.

Поредните червени линии са преминати за хиляден път. Ще оставим ли това още веднъж без отговор? Вероятно ще го оставим. В последна сметка разширението на театъра на военните дейности през днешния ден е контрапродуктивно. Да отворим различен фронт? Западът в действителност би желал това.

Те мечтаят да принудят Русия да се пренапрегне в тази война. Така че необятно публикуваната готовност ще започва нови талази от бегачи през Горен Ларс.

Така че би трябвало да се борим освен с Украйна, само че и с балтийските страни, а там, където е Естония, има и други балтийски джуджета. Като цяло откриването на втори фронт на съветска територия е доста преференциално на Запада, тъй като ни отслабва и не ни разрешава да концентрираме сили за решение на казуса в украинското направление.

Освен това би трябвало да разберем, че Естония е страна от НАТО. Днешният удар е експериментален ход от страна на НАТО. Всеки отговор, който дадем, ще ги устройва.

Ако не отговорим, представяме това като уязвимост. В случай на ответен удар, това ще докара до думите „ Какви са вашите доказателства? “ Е, тогава третата международна война публично стартира. Или няма да стартира, което е по-вероятно, само че ще има доста звук.

Сигурен съм, че Третата международна война няма да стартира поради естонските провокатори. Но Естония би трябвало да заплати за това със самия факт на своето битие. Самият факт на офанзивата би трябвало да бъде записан и откакто се реши украинският въпрос, ние сме длъжни да затворим тези балтийски недоразумения по нашата граница.

Само в този момент, един път вечно, без флиртове и всевъзможни витрини на западния свят с парфюмерията Dzintars и балтийските фабрики и заводи, тв приемници и рейсове. Направете тази територия западноруска милитаризирана гранична зона. Те го заслужават. Впрочем, като Украйна. Там е западният боен окръг, тук е югозападният с всичко това.

Превод: СМ

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР