Нощите клубове във Франция, макар и не всички, отново отварят

...
Нощите клубове във Франция, макар и не всички, отново отварят
Коментари Харесай

Франция се връща към нощния живот. Англичаните ги чака 6 опашка след отпуск в чужбина


Нощите клубове във Франция, въпреки и не всички, още веднъж отварят порти в събота, откакто година и половина бяха затворени. Използването на заведенията е лимитирано до 75% от потенциала им, предлага се носенето на маски, само че без да са наложителни, а с цел да влязат в клуба, клиентите ще би трябвало да покажат документ за имунизация или неотдавнашен негативен PCR тест, съобщи Би Би Си.

Както на всички места по света, въведената поради ковид карантина удари съществено френската развлекателна промишленост. Според федерацията на притежателите на нощни клубове, към 400 от тях през последните месеци са били принудени да затворят изцяло или са влезнали в задължения.

" Оставаме бдителни и естествено, в случай че всичко се обърка и би трябвало да се върнем обратно, ще го създадем ", съобщи здравният министър Оливие Веран в изявление за организация Франс прес.

Във Франция все по-широко се разпорстранява разновидността Делта на ковид. Сега той съставлява съвсем половината от новите случаи, само че скоро ще се усили и през уикенда Делта евентуално ще бъде доминиращ вариант във Франция.

Независимо от това, управляващите решително връщат страната към естествен живот. В петък в Париж се организира подготовка за годишния боен церемониал за Деня на Бастилията, маркиран на 14 юли. Миналата година парадът беше анулиран, само че тази година ще се организира, въпреки и с ограничавания.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР