Норвежкият нападател Ерлинг Холанд направи поредното си феноменално представмяне. Той

...
Норвежкият нападател Ерлинг Холанд направи поредното си феноменално представмяне. Той
Коментари Харесай

Ерлинг Холанд изригна с пет гола при разгром на Манчестър Сити в Шампионската лига

Норвежкият нападател Ерлинг Холанд направи следващото си феноменално представмяне. Той вкара цели пет гола при успеха на неговия Манчестър Сити със 7:0 над Лайпциг в осминафинален мач реванш от Шампионската лига по футбол. Така " жителите " не престават напред с общ резултат 8:1.

Холанд стана едвам третия играч в историята на шампионата, записвал сходно достижение. Освен това норвежецът се трансформира и в най-младия футболист, който стига до 30 гола в конкуренцията (б.р. общо те са към този момент 33). Бившият състезател на Борусия към този момент има 39 попадения за Манчестър Сити през този сезон във всички шампионати, с което сложи и клубен връх за най-вече голове, осъществени от футболист на " жителите " в границите на една акция. Илкай Гюндоган и Кевин Де Бройне също съумяха да се разпишат в тази паметна вечер на " Етихад ".

Сити изравни и върха на Арсенал, датиращ отпреди 14 години, за най-вече мачове на британски отбор без загуба вкъщи в Шампионската лига. В момента серията на „ жителите “ без проваляне на „ Етихад Стейдиъм “ в шампионата възлиза на 24 мача, като в 22 от тях Сити реализира победи. 

В другата среща довечера Порто и Интер приключиха 0:0, като напред не престават италианците, които победиха с 1:0 в Милано.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР