Норвежкият мениджър на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер коментира изявите

...
Норвежкият мениджър на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер коментира изявите
Коментари Харесай

Солскяер за Холанд: От него зависи какъв избор ще направи

Норвежкият управител на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер разяснява изявите на сънародника си Ерлинг Холанд в Борусия (Дортмунд). Солскяер познава чудесно качествата и гения на младата звезда, защото беше треньор на 20-годишния нападател в Молде.

“Ерлинг ще има фантастична кариера. Винаги съм го казвал, проследявам Ерлинг. Колко време бяхме дружно - 18 месеца? Може би съвсем две години. Прекрасни времена. Той несъмнено ще има страхотна кариера, както за Норвегия, по този начин и на клубно равнище. Той се показва необикновено добре в Дортмунд, тъй че ще забележим по какъв начин ще се развият нещата за него. Като норвежец и човек, който е работил с него, аз, несъмнено, доста се веселя, че той се показва толкоз добре.

Ние ще направи всичко, което е по силите ни, с цел да станем по-добър тим, а той ще стори всичко допустимо, с цел да бъде още по-добър състезател. Не желая да споделям нищо повече от това, че му искам всичко най-хубаво. От него зависи какъв избор ще направи”, показа Солскяер.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР