Нормално е да имате проблеми с партньора си. Това се

...
Нормално е да имате проблеми с партньора си. Това се
Коментари Харесай

Съвети, с които да укрепите връзката по време на финансови проблеми

Нормално е да имате проблеми с колегата си. Това се случва, тъй като всички сме разнообразни и самостоятелни хора и постоянно търсим най-хубавото за себе си. Това не е егоистично: това е човешката природа. Ето за какво е значимо да се подчертае, че може да има и проблеми в двойките заради финансови проблеми. Вземете поради тези рекомендации, с цел да избегнете тези финансови проблеми и следвайте нашите препоръки, с цел да можете да се измъкнете от фамилни стопански усложнения.

Като начало има значима тематика, която закупи известност през последните десетилетия. Дори доста източници споделят изследвания, свързани с това. Става дума за финансова невярност. Знаете ли какво е това? Ако желаете да разберете, продължете да четете.

Какво е финансова невярност?

В една връзка двамата души, които я поддържат, постоянно се стараят да търсят почтеност и бистрота във всички аспекти. Въпреки това, защото финансите са персонален аспект, някои двойки избират да не допират тематиката за парите.
Как да си създадем годишен финансов проект за сполучлива 2022-ра?
Вече сме преполовили първия месец на годината. Със сигурност през тази година желаете да реализирате някои неща - ремонт, отмора, покуп...
Прочети повече
Това е обстановка, която може да докара до огромни неудобства в бъдеще. Най-добрият съвет, който можем да ви дадем, е: постоянно бъдете наясно с колегата си по отношение на разноските си и по какъв начин управлявате парите като екип.

За по-голяма изясненост ще ви дадем следния образец:

Да кажем... Стоян и Мартина /съвсем случайно определени имена/ са женени от дванадесет години. Мартина се е пробвала да се измъкне от личните си задължения, като прибягва до разнообразни средства като неофициални заеми и кредитни карти.

За да няма фамилни кавги, тя не е загатнала това на Стоян и това го го кара да допуска, че Мартина е в положително икономическо състояние. Но откакто тя изгубва работата си, брачният партньор ѝ открива, че тя е затънала в задължения.

Това е характерен случай на финансова невярност, защото не е имало връзка сред двойката за икономическата действителност на това. Стоян съумява да вземе две решения: да пренебрегва казуса и да остави Мартина да го реши сама или да я поддържа, с цел да се оправи с тази рецесия. Какво би направил?
Как да се придържаме към финансовите си решения и да изградим задачите си?
Вземането на финансови решения е единствено едната страна на монетата. След време би трябвало да се придържаме към тях, тъй като има доста моменти,...
Прочети повече
Заемът може да бъде решението

Той взема решение, че да поддържа колегата си, е значимо. След като са създали фамилен бюджет, те вземат решение да консолидират задълженията на Мартина и да се впуснат във финансово премеждие дружно. Консолидирането на задълженията и, дружно с тези на Стоян, се оказват най-хубавото решение за тази двойка. Сега те вършат еднократно месечно заплащане единствено в една банка и на напълно естествена рента.

Точно като тази двойка, вие също можете да намерите решението на финансовите проблеми с колегата си. 

Ето за какво постоянно бъдете откровени с колегата си, планирайте разноските постоянно дружно и не харчете пари, които не можете да си позволите!

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР