Номинираната за Оскар за ролята си в Джуно (2007 г.)

...
Номинираната за Оскар за ролята си в Джуно (2007 г.)
Коментари Харесай

Актрисата Елън Пейдж обяви, че е трансджендър на име Елиът

Номинираната за Оскар за ролята си в " Джуно " (2007 г.) Елън Пейдж реши да употребява профила си в Instagram, с цел да заяви на света една огромна вест.

А точно, че е трансджендър на име Елиът. Държи също по този начин да бъдат употребявани местоименията той/те, когато става въпрос за него. Елиът Пейдж , както към този момент би трябвало да свикнем да се обръщаме към него, написа също по този начин, че благодари на всички хора, които са го подкрепяли в този дълъг път.

Актьорът е признателен на други трансджендър познати, които са го въодушевили да бъде самоуверен. Пейдж моли за самообладание, тъй като сега може и да се усеща благополучен, само че това благополучие е много нежно.

Обръща внимание и на обстоятелството, че обществото към момента не приема изцяло трансджендърите, като показва, че за 2020 година са били докладвани най-малко 40 смъртни случая на трансджендър хора, които са били убити.
 Хънтър Шейфър,
Кое е трансджендър момичето от " Еуфория "

Изгряващата звезда на Хънтър Шейфър

" Обичам това, че съм транс. И обичам това, че съм куиър ", написа още Елиът Пейдж. Ще можем да забележим артиста и в подготвяния трети сезон на The Umbrella Academy.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР