номинира Калин Каменов за кмет на Враца, съобщиха от партията

...
номинира Калин Каменов за кмет на Враца, съобщиха от партията
Коментари Харесай

ГЕРБ номинира Калин Каменов за кмет на Враца

номинира Калин Каменов за кмет на Враца, оповестиха от партията за bTV.

Калин Каменов е роден във Враца на 19 юли, 1980 година Възпитаник на Югозападния университет ”Неофит Рилски ” в Благоевград, компетентност Право.

През 2013 година приключва Българско учебно заведение за политика „ Димитър Паница “ към Нов български университет.

Участник в десетки образования и конференции на тематика правата на децата, обществени политики, логика на психиката, доброволчество, юношески политики и други. В последните години е съпредседател на Национален център за безвреден Интернет, народен сътрудник към Съвета на Европа по Програма „ Да изградим Европа за и с децата ”, а също по този начин и член на комитета по наблюдаване към ОПРЧР.

До есента на 2013 година е ръководител на публичния съвет към „ Фонд за лекуване на деца ”. В интервала 2010-2012 година е заместник-председател на Държавната организация за протекция на детето. От 2012 до 2013 година е ръководител на Държавната организация за протекция на детето.

Експерт по юношески политики в 42-ото национално заседание.

През 2014 година Калин Каменов заема поста заместител министър на младежта и спорта в служебното държавно управление на Георги Близнашки, който резервира и в държавното управление на Бойко Борисов.

От 10.11.2015 година е кмет на Община Враца.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР