Номер 1 всичко говори само за себе си, няма нужда

...
Номер 1 всичко говори само за себе си, няма нужда
Коментари Харесай

Партиите с първи коментари след жребия на ЦИК

" Номер 1 всичко приказва единствено за себе си, няма потребност от нумерология, всичко е ясно. Нека да не разчитаме на социологията, през последните години не съм видял нито един път социологията да познае. Така че ние си вървим напред. Не инцидентно сме на 130 години. Знаем какво да създадем, можем да го създадем. Най-важното за нас е успокоение, мирът и приходите на жителите ", това сподели Борслав Гуцанов от Българска социалистическа партия

Той акцентира, че през последните парламенти Българска социалистическа партия към този момент единствената партия, която съумя да реализира безплатни учебници за децата, повдигането на пенсиите и минималната работна заплата, все неща, за които се говореше, само че никой не смееше да ги направи.  

" Надяваме се да бъдем в една ползотворна, положителна акция, тъй че по-късно печеливши да бъдат преди всичко българските гласоподаватели, сподели от Движение за права и свободи след изтеглянето на Движение за права и свободи в никакъв случай не си е поставяло за цел да бъде в ръководството с една или друга политическа групировка, а постоянно да бъде част от ръководството. Това е стремежът на всяка политическа партия и аз се надявам, че българският гласоподавател ще ни даде опцията да участваме в ръководството на страната, споделиха от Движение за права и свободи.

" Явяваме се обединени на изборите  на 2-ри април, за да  ги спечелим. " ПП+ДБ " с номер 12 ще бъде на първо място  и това е победа не за нас, за една нова, съвременна България. Тя заслужава да бъде съвременна страна и има по какъв начин това да бъде реализирано с верните стъпки в вярната посока. Ние ще отстояваме една България, в която има правдивост,  влезнали сме в еврозоната, имаме осъвременена войска и реформирана прокуратура, сподели от името на обединяването Надежда Йорданова.

" Имаме номер 8, а това значи победа. Ние ще бъдем дружно и единни до безкра ", сподели депутатът от Има Такъв Народ Любомир Каримански.

" Това е просто число. По-важното е друго - по-важното е тази ера на опити да завърши и републиката да бъде ръководена от хора с опит, експерти. От две години и страната, и обществото са жертва на поредност от несполучливи опити, проведени от лаборанти със съмнителна подготовка. Най-важното е да има политическа воля след изборите да има ясно болшинство и да се образува държавно управление, което да работи и да носи отговорност ", сподели от името на изтеглилия номер 3 ГЕРБ, Томислав  Дончев.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР