Ноевият ковчег готов да тръгне за ИзраелВ ход са планове

...
Ноевият ковчег готов да тръгне за ИзраелВ ход са планове
Коментари Харесай

Ноевият ковчег готов да тръгне за Израел

Ноевият ковчег подготвен да тръгне за Израел
В ход са проекти реконструиран в действителните му размери Ноев ковчег да доплува до Израел.

Набожният християнин и предприемач Йохан Хуиберс построи големия транспортен съд, който към този момент плавал по река Маас в Холандия.

Той построи „ избавителния “ за човечеството транспортен съд преди повече от пет години по точните спецификации, изброени в Библията - това го прави 118 метра дълъг, 23 метра висок и е построен от 12 000 дървета.

И в този момент Хуиберс е подготвен да изпрати Ноевия ковчег в родното място на Исус Христос, откакто разгласи проектите си да отплава за Израел.

Той сподели: "Моята желана дестинация за ковчега е Израел. Това е копие на Божия транспортен съд. Има смисъл единствено да стигне в Божията земя.

За Израел той сподели: "Обичам земята, обичам страната, обичам хората. Те не се подчиняват, вършат каквото желаят, карат като луди, бутат се, до момента в който чакат на ред и не слушат никого. Точно като мен."

Той също по този начин приказва за своята религия, акцентирайки копие от Библията, при което споделя: "Може да звучи ужасно, само че аз имам вяра, че всичко, написано в тази книга, от кора до кора. “

Хуиберс декларира, че е построил Ноевия ковчег, с цел да покаже, че Бог съществува, разкривайки, че единствено седем индивида са го построили за интервал от четири години - демонстрирайки, че е изцяло допустимо Ной да е построил ковчег в библейските времена.

Ноевият ковчег се появява в Битие, където е разказано по какъв начин Бог изпраща потоп, с цел да почисти света от злините.

Но на Ной било казано да построи голям транспортен съд, в който събира всеки тип животно и фамилията си, с цел да избегне апокалиптичното събитие.

Повтарящите се опити през годините за намиране на остатъците от ковчега са били несполучливи, а учените не са съумели да потвърдят дефинитивно неговото битие./БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР