Но видяхме други лидерски срещи, които се състояха и не

...
Но видяхме други лидерски срещи, които се състояха и не
Коментари Харесай

ДПС поиска да участва в бъдещото правителство, Карадайъ очаква среща с Борисов

Но видяхме други лидерски срещи, които се състояха и не създадоха артикул, уточни ръководителят на Движение за права и свободи

Трябва да има държавно управление. Повтаряме го две години. Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ пред публицисти в Караманци , където Движението означи годишнина от Майските събития,

Трябва да има държавно управление, подкрепено от Движение за права и свободи и с присъединяване на Движение за права и свободи. Движение за права и свободи би трябвало да бъде част от болшинството, което ще излъчи държавно управление, с цел да има непоклатимост и сигурност, безапелационен бе Карадайъ.

Той съобщи, че лидерската среща следва. Но видяхме други лидерски срещи, които се състояха и не създадоха артикул, уточни водачът на Движение за права и свободи и напомни, че специалистите на Движението и на ГЕРБ към този момент разговаряха на среща в Народното събрание. Кога и къде ще бъде лидерската среща, времето ще покаже , добави Карадайъ.

Не бих споделил, че не се загатва Движение за права и свободи. Ние бяхме на диалози. Това, което е нужно на страната, е да преодолеем политическата рецесия. Хората и преди изборите, и след тях, желаят да има държавно управление, без значение дали са дали своят вот или не за Движение за права и свободи, уточни Карадайъ.

Тази тематика е толкоз значима, тъй като през днешния ден главният проблем на хората са високата инфлация, високите цени, несигурните работни места и несъответстващите приходи в тази обстановка, безапелационен бе Мустафа Карадайъ. Хората чакат час по-скоро решение на проблемите. България през последните две години изостана спрямо нашите съдружници и сътрудници от Европейски Съюз. Говоря за оперативните стратегии, за Плана за възобновяване и резистентност, за Стратегическия проект за земеделието, за проектите за преход, които в България сега не действат, а ние трябваше да ги разпишем още 2020 година, изясни Карадайъ.

И заключи: „ В момента персоналният, персоналният и партийният нарцисизъм не правят никаква работа на хората. ”

Припомняме, че от ГЕРБ оповестиха, че предстоят лидерски срещи с останалите парламентарни обединения след неуспеха на първия кръг от договарянията с ПП-ДБ, като усещането бе, че те ще са тази седмица. Такива обаче не се състояха.

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов демонстрира нерешително държание и непрекъснато трансформира вариантите за държавно управление, които са вероятни и невъзможни съгласно него.

Гледайте тук:



 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР