Но в равнината част от страната, дори когато в тъмната

...
Но в равнината част от страната, дори когато в тъмната
Коментари Харесай

Мариана Попова обяви до колко дни ще падне първият сняг


" Но в равнината част от страната, даже когато в тъмната част от деня дъждът да се премесва със сняг, не се чака да се задържи снежна завивка “, сподели тя.

Синоптикът добави, че този уикенд вероятността за превалявания в планините е дребна, като добави, че в неделя ще има и слънчеви часове, въпреки и не през целия ден.

" През идващите дни чакаме повече облачност, тъй че минималните температурите и на следващия ден ще бъдат от нула до пет градуса, само че в идващите дни ще бъдат малко по-високи до към 7-8 градуса. По-трайно намаляване към този момент ще има след 20-ти ноември ", посочи тя.

По думите й, вероятността за слънчеви дни през тази седмица, пък и до края на месеца, не е доста огромна. " Очакваме захлаждане, повече облачност и чести валежи, въпреки че към този момент наподобяват да са най-вече слаби. Вече ще бъдат по-скоро ниски температурите, а даже и краткотрайно малко по-ниски от нормалните за този интервал. Това не значи безусловно студено време, просто обикновено ноемврийско време ", сподели още Попова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР