Но с опита на висок пост идва багаж и когато

...
Но с опита на висок пост идва багаж и когато
Коментари Харесай

Посещението на Дейвид Камерън в Украйна показва значението му за Обединеното кралство - и че опитът на висок пост идва с багаж

Но с опита на висок пост идва багаж и когато лорд Камерън даде обещание на господин Зеленски - както той направи - да поддържа Във военно отношение на Украйна, „ колкото и време да отнеме “, е невероятно да се пренебрегва наследството от годините на Камерън на власт, когато държавното управление му наложи фрапантни съкращения на размера и силата на въоръжените сили на Обединеното кралство.

Като министър-председател, той сподели на обществеността през 2010 година, че тези съкращения - в това число уволнението на хиляди бойци, моряци и летци - са били нужни, с цел да се затвори черна дупка от " £38 милиарда " в бюджета за защита, оставена от предходната лейбъристка администрация.

Следвайте онлайн: Камерън приказва за Борис Джонсън в чат със Зеленски

Изображение: Украинските и английските екипи водят договаряния в Киев

И въпреки всичко съвсем десетилетие и половина по-късно, книгите на Министерството на защитата не са правдиво уравновесени.

Вместо това, Обединеното кралство просто има доста по-малка войска, по-малко способна да поддържа, да не приказваме за осъществяване на трайни военни интервенции в мащаб, като тази, подхваната от Украйна.

Не. споменаването на това завещание обаче наподобява изплува по време на пътуванията на лорд Камерън в Украйна.

Прочетете повече от Sky News:
Вътре в Газа, до момента в който Израел демонстрира „ филантропични коридори “
Огромен кит открит мъртъв на плажа

Въпреки че той повдигна дългогодишния си противник Борис Джонсън, който стана непосредствен другар с украинския президент по време на времето му като министър-председател.

„ Имах различия с моя приятелю Борис Джонсън “, сподели той на господин Зеленски.

„ Познаваме се от 40 години и поддръжката му за вас беше най-хубавото нещо, което той и неговото държавно управление направиха. “

На фона на звънлива музика на пиано президентът на Украйна пусна видео в обществените медии от момента, в който поздравява новия външен министър на Англия, като двамата мъже се ръкуват, преди лорд Камерън да показа екипа си и по-късно да седне против него на маса за диалози. < /p>

Първите думи, произнесени от украинския водач, алармират загрижеността му по какъв начин е отклонил вниманието на света от дейностите на Русия в Украйна.

„ Благодаря ви, че дойдохте “, сподели господин Зеленски. „ Много е значимо. Сега знаете, че светът не е фокусиран върху тази обстановка, върху нашето полесражение и в Украйна и този разделящ фокус в действителност не оказва помощ и ние сме признателни, че дойдохте. “

Лорд Камерън акцентира, че желае Украйна да бъде първото му пристанище на новата му работа.

„ Това, което желая да кажа, като съм тук, е, че ще продължим да ви оказваме морална поддръжка, дипломатическа поддръжка, икономическата поддръжка, само че на първо място военната поддръжка, от която се нуждаете освен през тази и идната година, само че колкото и време да отнеме. "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР