Групата на жените Lib Dem твърди, че й е забранено да популяризира събитие заради транс изгледи

...
Но организацията твърди, че не й е било позволено да
Коментари Харесай

Но организацията твърди, че не й е било позволено да популяризира събирането поради „цензурни сили, действащи в партията“, което е ги спря да провеждат събития на място или да имат щанд в изложбената зона - въпреки че говорител на Lib Dems каза, че едни и същи правила се прилагат за всички групи.

Но Зоуи Холоууд, който председателства Liberal Voice for Women, каза, че забраната означава, че членовете на партията са били спрени да "научат" по въпроса, докато депутатите от Lib Dem са били "защитени от реалността и в крайна сметка са се забъркали в бъркотия за жени с пениси по телевизията". .

„Това също е особено жалко от наша гледна точка, тъй като означава, че членовете не могат да чуят директно от нас за това, в което всъщност вярваме. Междувременно клеветите за нас продължават да остават безспорни в партията,“ добави тя.

„Има злонамерен климат, с който лидерите трябва да се справят.“

Ед Дейви ангажира Либ Демократите към пенсиите тройно блокирани при всякакви обстоятелства

В Twitter избухнаха спорове между Liberal Voice for Women и други членове на Lib Dems, като първите призовават за права на жените, основани на пола, а вторите искат защитавайте правата на транс и небинарните хора.

Прочетете повече:
Lib Dems се ангажират с тройно заключване на пенсиите при всякакви обстоятелства
Може ли партията да поддържа инерцията?

Говорител на каза: „Никакви групи нямат право да раздават рекламни материали в конферентния център. Това правило важи за всички.

„Членовете на партията представят десетки предложения за обсъждане на конференцията и за съжаление нямаме време да ги обсъдим всички.

„Обсъждаме редица на политики за справяне с извънредната ситуация с разходите за живот и кризата на NHS, причинена от това хаотично консервативно правителство."

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР