НЛО: Пентагонът стартира уебсайт „обслужване на едно гише“ за разсекретена информация

...
През юли лица, подаващи сигнали, казаха на изслушване в Конгреса,
Коментари Харесай

През юли лица, подаващи сигнали, казаха на изслушване в Конгреса, че правителството на САЩ „крие важна информация“ за НЛО, месеци след първата публична среща на НАСА за НЛО.< /p>

Сайтът, който се таксува като „обслужване на едно гише“ за публично достъпни записи за НЛО, в момента включва само няколко видеоклипа, някои с етикет „неразрешени“ или „некласифицирани“.

НЛО официално се наричат ​​неидентифицирани въздушни явления или UAP. НАСА каза на публичната си среща, че това е така, защото темата е „сериозен бизнес“.

Уебсайтът ще съдържа снимки и видеоклипове за разрешени случаи на UAP, тъй като те бъдат разсекретени и одобрени за публично пускане, каза Пентагонът.

През следващите месеци към сайта ще бъде добавен инструмент за членове на обществеността да съобщават за наблюдения на НЛО.

Пентагонът също така ще пусне инструмент, позволяващ на настоящи и бивши служители на правителството на САЩ , военнослужещи и изпълнители да „предоставят доклади чрез частни и сигурни средства“, каза прессекретарят на Пентагона Пат Райдър на пресконференция.

Прочетете повече:
Великобритания „не прави достатъчно“ за разследване на НЛО доклади
„Нечовешки биологични продукти“, открити на местата на катастрофата

Видео с „НЛО“, разсекретено от САЩ

В прессъобщение за новия сайт се казва, че министерството на отбраната е „отдадено на прозрачност с американския народ“ над работата си върху НЛО.

Бивш пилот на ВМС на САЩ, който твърди, че е преживял НЛО „от първа ръка“, обвини правителството на САЩ, че омаловажава заплахата, която представляват, на изслушването в Конгреса през юли.

Райън Грейвс каза, че броят на UAP е „много подценен“ и е „спешен“ проблем.

„Екипажите на военните самолети и търговските пилоти често стават свидетели на тези явления“, каза той на изслушването.

„Стигмата е реална и силна и предизвиква националната сигурност.“

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР