Низвергвания доскоро Джони Деп се просълзи от 5-минутните овации за

...
Низвергвания доскоро Джони Деп се просълзи от 5-минутните овации за
Коментари Харесай

Джони Деп се просълзи от овациите в Кан. Пренебрегваният доскоро актьор влиза във форма


Низвергвания до неотдавна Джони Деп се просълзи от 5-минутните аплодисменти за кино лентата с негово присъединяване на. Видео, споделена в обществените мрежи от сп. „ Variety “, сподели мощно разчувствания Джони по какъв начин реагира на бурните овации след формалната прожекция на „ Жана дю Бари “ във фестивалния замък.

Засега не можем да разясняваме качествата на кино лентата, тъй като не сме го гледали. А аплаузите за: френски филм на френска режисьорка (Майвен, б.р.) за френски крал и френската му връзка с френската му държанка, изиграна от френска актриса (Майвен, б.р.) – и то във френския град Кан, не са по никакъв начин непредвидени, само че и по никакъв начин не са показателни за равнището на лентата.

В „ Жана дю Бари “ леко напълнелият хубавец Джони Деп играе френския крал Луи XV и приказва на удовлетворителен френски. Това е първата релативно основна роля на „ карибския корсар “ след края на дългия правосъден развой сред него и някогашната му брачна половинка Амбър Хърд. Съдебното жури в Щатите откри, че Джони не е насилвал фамилно Амбър, а тя го е наклеветила. Заради което, вместо тя да му отмъкне част от спестяванията, на Амбър Хърд й се наложи да търси заеми, с цел да му изплати компенсацията. Което е за няколко милиона $.

„ Не се усещам бойкотиран от Холивуд, тъй като не мисля за Холивуд “, съобщи Джони Деп. А на конференцията за кино лентата в Кан изясни с ръка на сърцето, че „ по-голямата част от това, което сте чели през последните 4-5 години за мен и за моя живот, е фантастична, извънредно написана небивалица. “

„ Жана дю Бари “ споделя историята на Мария-Жана Бекю, графиня Дю Бари, известна и като Мадам Дю Бари – красиво момиче от низините на обществото, което се издига до ранга последна публична държанка на крал Луи XV.

Шефът на фестивала в Кан Тиери Фремо сподели пред изданието „ Deadline “, че „ Жана дю Бари “ е „ хубав филм “. „ Филмът, с който се открива фестивалът, излиза по едно и също време и по френските кина; ние не качваме филми на платформи, тъй като желаеме Франция да взе участие във фестивала “, съобщи Фремо. И добави: „ Филмът е сполучлив, а Джони Деп е превъзходен в него. “

Ние единствено ще допълним, че Джони персонално в София, с цел да дърпа струните на баскитарата в хардрок групата „ Холивудски вампири “ (Hollywood Vampires). Това ще се случи на 12 юни в зала „ Арена София “, а до момента в който той щипе ритъма, зад микрофона ще вие неизтощимият Алис Купър, а жиците ще усуква Джо Пери от „ Аеросмит “. За трясъка на барабаните дава отговор Глен Собъл от „ Мотли крю “.
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР