Нийл Робъртсън осъществи впечатляващ обрат от 2:5 до 6:5 срещу

...
Нийл Робъртсън осъществи впечатляващ обрат от 2:5 до 6:5 срещу
Коментари Харесай

Робъртсън с впечатляващ обрат срещу добър приятел

Нийл Робъртсън реализира впечатляващ поврат от 2:5 до 6:5 против Матю Селт, с цел да се класира на осминафиналите в Международния шампионат в Китай. Световният номер 41 взе първия фрейм при върната на масата черна, а след това с най-високи серии от 60 и 71 усили задатъка си на 5:2.

Гръмотевицата от Австралия обаче увеличи равнището си в най-подходящия миг и направи две следващи сенчърита от 129 и 117, с цел да понижи на 4:5. В решителния 11-и фрейм Селт направи поредност от 41 точки и пропусна черната при второстепенен разбиващ удар, което разреши на русокосия левичар да се върне в партията и да я завоюва след сполучлив сейфти двубой и почистване.

След дуела Робъртсън регистрира, че е победил най-хубавия си другар и това е направило мача тежък, а Матю Селт изрази своите почитания към противника, който “повишил равнището си в най-подходящия момент”. “От година към този момент не играя видеоигри, тъй като осъзнах какъв брой зле вляят на играта ми”, показа Робъртсън, който в края на предишния сезон си призна за пристрастяването към разнообразни видеоигри, което точно довело до сериозния спад във формата му.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР