Ница надви Партизан за важна победа с 2:1 в среща

...
Ница надви Партизан за важна победа с 2:1 в среща
Коментари Харесай

Ница пребори Партизан, а Словачко и Кьолн играха само седем минути

Ница надделя Партизан за значима победа с 2:1 в среща от петия кръг на група “D ” в Лигата на конференциите. Този резултат изравни двата отбора на върха на класирането, само че за сметки е рано, тъй като другият мач в групата сред Словачко и Кьолн беше преустановен при резултат 0:0 след единствено седем минути игра поради гъста мъгла. Двубоят в Чехия ще бъде доигран на следващия ден (петък) от 14:00 часа.

На Лазурния бряг Ница беше по-добрият отбор и съкруши сърбите след попадения на игралите в Премиър лийг Никола Пепе и Марио Лемина. Преотстъпеният от Арсенал нападател изведе своите напред в 29-ата минута. 16 минути преди края сърбите изравниха посредством попадение на Рикардо Гомеш, само че единствено три по-късно Лемина зарадва почитателите на домакините с гол, оказал се надвит.

В същото време на стадиона в Ухерске Храдище Словачко и Кьолн трябваше да спорят между тях, само че гъста мъгла обърка всичко. След две отлагания срещата започва със 75-минутно забавяне.

 Футболистите обаче изкараха на терена единствено 7 минути, тъй като изискванията се утежниха и съдията приключи дуела. Така мачът ще бъде възобновен в петък следобяд от въпросната седма минута.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР