Нито майка ми, нито аз сме одобрили тези обвинения или

...
Нито майка ми, нито аз сме одобрили тези обвинения или
Коментари Харесай

Конгресменът от Републиканската партия твърди, че той и майка му са били измамени от Джордж Сантос

„ Нито майка ми, нито аз сме одобрили тези обвинявания или сме знаели за тях “, продължи той, добавяйки, че е похарчил „ десетки хиляди долари “ в правни такси, до момента в който се пробва да позволи обстановката.

Г-н Милър изпрати писмото, обясняващо обвиняванията, в петък сутринта, малко преди 311 членове на Камарата да гласоподават господин Сантос да стане първият член на Камарата, който ще бъде изключен от 2002 година, когато долната камара изгони представителя на Охайо Джеймс Трафикант след осъждането му по голям брой обвинявания в закононарушения.

„ Въпреки че разбирам и почитам позицията на тези, които ще гласоподават срещу резолюцията за експулсиране, персоналният ми опит, обвързван с изказванията и констатациите на комисията по нравственос ме принуждават да гласоподавам за резолюцията “, сподели господин Милър.

Гласуването за изключване на господин Сантос беше третият сходен опит за отстраняването му от Конгреса, като друго гласоподаване се организира по-рано през ноември по разпореждане на няколко нюйоркски републиканци, както и различен н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР