Нито има подобна стратегия, нито има подобни намерения. България има

...
Нито има подобна стратегия, нито има подобни намерения. България има
Коментари Харесай

Зам.-социален министър: Организации с външно финансиране пускат слуховете за отнемане на деца

Нито има сходна тактика, нито има сходни планове. България има лична стартегия за протекция на детето, която има за цел само да подкрепи децата, които имат потребност. Това сподели в утринния блок на Нова телевизия зам.-министърът на труда и обществената политика Зорница Русинова във връзка всеобщата нервност в учебни заведения в Сливен и Карнобат, където родители под паника изведоха децата си от класните стаи през вчерашния ден поради слух, че ще бъдат отнети от обществените служби поради прословутата тактика за детето.

Много деликатно следим обществените мрежи, където нападат тактиките на министерството. Всяка една организация, която си слага за цел в България да има необразовани деца, би трябвало да бъде доста деликатно разследвана, акцентира Русинова.

Забелязваме, че тези организации се засилват около избори. Тези организации са разнообразни и нямат единни претенции. Надявам се ориста на децата да бъде употребена като избирателен детайл, уточни зам.-социалният министър.

Тези организации явно имат и външно финансиране. Част от тези организации са си създали и неправителствена организация, по тази причина е необичайно за какво споделят, че държавното управление не би трябвало да взаимодействат с Неправителствени организации, разяснява Зорница Русинова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР