Нито една от тях обаче не бе афиширана от новинаря,

...
Нито една от тях обаче не бе афиширана от новинаря,
Коментари Харесай

Юксел Кадриев Ни Закла! Няма Да Повярвате Коя Е Новата Любовница На Звездата На Бтв! Дръжте Се, 8 Години След Развода

Нито една от тях обаче не бе афиширана от новинаря, който не си разреши да даде гласност даже на връзката си с ослепителната хубавица Ангела, гардеробиерка в „ Шоуто на Слави ”, написа " Уикенд ".

От 4 години Юксел е вдлъбнат до уши като влюбен възпитаник по една жена. Дамата на сърцето му –Диана Янкова, живее във Варна, само че дистанцията от 450 км, което двамата изминават от София до морската столица и назад, не е никаква спънка за любовта им. Заради бизнеса, който 51-годишната русокоска има край морето, установяването й в столицата към този момент било невероятно.

Освен като хореограф на състезанията „ Мис Варна ”, Диди Янкова се изявява като фешън специалист и сценарист, и стопанисва проспериращ салон за хубост на пъпа на града. Папараците спипаха влюбената двойка през септември 2014 година

Тогава Юксел бе събрал погледите на клиентелата в лъскавото столично заведение „ Бесо ”. Водещият влезе на разположение в ресторанта с Диди.

Двамата се настаниха в сепаре навън и започнаха да засипват сервитьора с поръчки. Освен многочислените деликатеси, чевръстият келнер достави на ВИП клиентите си бутилка скъпо шампанско. Вместо да се смути от любопитните погледи на останалите клиенти, водещият направи тъкмо противоположното. Юксел самоуверено даряваше с милувки приятелката си, като на няколко пъти даже плъзна ръка по най-горната част на бедрото й.

Два месеца по-късно двамата още веднъж бяха видяни в същото заведение, само че този път в компанията на другарска двойка. През лятото на 2015 година Юксел бе уловен от фотографи да плакне очи на корнкурса „ Мис Варна ”, на който Диди е хореограф, а bTV бе медиен сътрудник. Новинарят бе на централна маса, от която правеше аматьорски видеоклипчета на участничките.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР