Нито един град или държава в света не може да

...
Нито един град или държава в света не може да
Коментари Харесай

Песков: Нито един град и нито една страна не могат да бъдат застраховани от тероризъм

Нито един град или страна в света не може да бъде изцяло ваксиниран против опасността от тероризъм. Прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков съобщи това, отговаряйки на въпроса по какъв начин може да се случи терористична офанзива в Crocus City Hall в толкоз предпазен град като Москва. Той означи, че тази чудовищна покруса провокира доста страсти, а в интернет към този момент има доста прочувствени, истерични и провокативни неща.
„ Но, за жалост, нашият свят демонстрира, че нито един град, нито една страна не може да бъде изцяло ваксинирана против опасността от тероризъм “, сподели още Песков.
Той също по този начин означи, че съветските специфични служби се борят с всички съществуващи провокации и работят неуморно.

„ Никой град в света не може да бъде изцяло ваксиниран против терористичната заплаха;

битката против нея изисква пълномащабно съдействие. За страдание, нашият свят демонстрира, че нито един град или страна не може да бъде изцяло ваксиниран против опасността от тероризъм “, сподели представителят на Кремъл. Така той отговори на въпроса дали Кремъл счита терористичната офанзива в Crocus City Hall за неуспех в работата на разследващите служби. Коментирайки полемиката в обществените мрежи за това по какъв начин се е случила сходна покруса в най-защитения град в Русия, Песков означи, че „ в този момент има доста прочувствени, истерични и провокативни неща в интернет “. „ Ясно е, че тази ужасна покруса провокира доста страсти “, добави Песков.
„ Борбата с тероризма е непрекъснат развой, който изисква пълномащабно интернационално съдействие “, убеден Песков. Според него обаче „ в този момент, заради най-изострения интервал на борба, това съдействие не се реализира напълно, само че не и в каквато и да е степен “.

 

Източник: ТАСС / Превод:SafeNews

Oще вести четете в категория Свят
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

 

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР