Нито Бен Уайт, нито Фабио Виейра участваха в тренировката на

...
Нито Бен Уайт, нито Фабио Виейра участваха в тренировката на
Коментари Харесай

Контузии измъчват Микел Артета

Нито Бен Уайт, нито Фабио Виейра участваха в тренировката на Арсенал преди мача на „ артилеристите “ с Ланс от групите на Шампионска лига в сряда вечер. Лондонският отбор се надява на точка, с цел да продължат напред към елиминационната фаза, в случай че Севиля стигне до победа над ПСВ Айндховен в другия мач.

Евентуална победа ще прати хората на Микел Артета като победител в групата мач преди края, само че няколко футболиста на взеха присъединяване в последната подготовка за тима. Емил Смит Роу и Юриен Тимбер са трайно контузени с контузии в колената, а Томас Партей също липсва. Освен това трио, Артета вероятно ще би трябвало да се оправя и без Уайт и Виейра, защото двамата са с мускулни контузии.

Ben White has just walked out with strength and conditioning coach Sam Wilson
— Kaya Kaynak (@kayakaynak97)
Ако португалецът не вземе присъединяване в срещата, то вероятно неговото място ще бъде заето от Такехиро Томаису, до момента в който Давид Рая ще се върне под рамката. С тима подготовка направи 16-годишният Итън Нванери, както и 17-годишният Майлс Люис-Скели, откакто двамата представляваха юношите на Англия на Световното състезание до 17 години.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР