Нискотарифният авиопревозвач Ryanair обяви резултатите си за превозени пътници през

...
Нискотарифният авиопревозвач Ryanair обяви резултатите си за превозени пътници през
Коментари Харесай

Въпреки стачките Ryainair отчете рекорден брой пътници за 2018 г.

Нискотарифният авиопревозвач Ryanair разгласи резултатите си за превозени пасажери през 2018 година Компанията се похвали, че макар стачките е съумяла да сложи нов връх – 139 млн. пасажери. Това е растеж от 8% по отношение на 2017 година, когато пътуващите с авиопревозвача са били 129 млн.

Все отново от компанията регистрират леко закъснение в растежа на пътникопотока по отношение на нарастването от 10% през 2017 година

Данните за 2018 година включват и 0.3 милиона пасажери, превозени от австрийската нискотарифна компания Laudamotion, която Ryanair купи предходната година.

Ирландският транспортьор е отчел двуцифрени месечни нараствания на годишна основа на пътникопотока от септември, откакто първото полугодие и началото на лятото бяха белязани от закъснение на трафика. Само за декември нарастването е било 12%, което е доста над слабото покачване от 4% през юли - най-слабият месец на годината. Освен това компанията заяви, че заетостта на местата в самолетите е била 96% през цялата година.

2018 година бе тежка за компанията, която поради стачки на кабинния екипаж трябваше да отсрочи стотици полети. Ryanair трябваше да признае и синдикатите, като в края на ноември компанията съобщи, че връзките от двете страни ще се възстановяват през 2019 година /economic.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР