Ниско прелитащ водач на Ауди без видима причина навлезе в

...
Ниско прелитащ водач на Ауди без видима причина навлезе в
Коментари Харесай

20-годишен помете дървета, стълб и автобусна спирка във Велико Търново

" Ниско прелитащ " лидер на Ауди без забележима причина навлезе в насрещното, отсече дирек и 3 дървета и смачка спирка на градския превоз във Велико Търново. За благополучие - за разлика от случая в София, при който бяха убити две девойки, на спирката не е имало хора.

Според бТВ лидерът е към 20-годишен, а в Бърза помощ споделил, че няма спомен за случилото се.

Инцидентът се случва към среднощ. Тъй като за своя " героизъм " е избрал тъкмо булеварда пред общината, камерите за видеонаблюдение на постройката на кметството са снимали произшествието, което стремително се популяризира в обществените мрежи.

Автомобилът минава около постройката на общината, когато ненадейно навлиза в насрещното, качва се на тротоара и поредно в права линия връхлита и събаря дирек на уличното осветяване, три дървета и спирката.

" Един възрастен човек му оказа помощ, като отвори вратата на автомобила, за да му помогне да може да диша, тъй като еърбегът му беше затиснал лицето. След това го извадиха ", съобщи пред медията очевидецът Калоян Георгиев.

Шофьорът е откаран неотложно в търновската болница.

" Бих споделил, че е в умерено тежко положение. Доста пострадвания имаше по тялото, като цяло е имал шанс “, съобщи доктор Александър Ватев от Спешна помощ към " МБАЛ " Д-р Стефан Черкезов ".

По непотвърдена информация на малкия екран тестът за алкохол е негативна. На фрагментите ясно се вижда, че моторът на аудито е изхвърчал встрани от зверския удар.

На 5 юли Георги Семерджиев се удари в спирка в София, колата му се разсече на две и едната част умъртви две млади дами, които са били на тротоара по това време.

Само дни по-късно случай - близнак, при който БМВ опустоши без никаква видима причина спирка, имаше и в Пловдив.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР