Ниско е темпото на този етап, лично на мен отборът

...
Ниско е темпото на този етап, лично на мен отборът
Коментари Харесай

Танчо Калпаков: Не можем да си подадем топката на десет метра

" Ниско е темпото на този стадий, персонално на мен тимът не ми хареса, имам много забележки. Опитах се да ги разделя на двата равностойни тима, желая да се срещна с качествата на играчите, само че в действителност са надалеч от това, което имам визия за тима ни. Прекалено обикновени неточности, топката ни е в краката, а не можем да си подадем на 10 метра. Необясними неточности - освен това постепенно движение, бъркаме много обикновено, следва ни много работа.
 Дубълът на Левски изпусна Марек пред погледа на Сираков и Мъри Дубълът на Левски изпусна Марек пред погледа на Сираков и Мъри
Дадох късмет през днешния ден на всички през днешния ден. Имаме време за подготовка, имаме много контроли, почнахме подготовката на време и мисля, че с мачовете ще успеем да се сработим. Момчетата са стимулирани, влагат се в тренировките, не може да не им окаже въздействие това, че Марек изпадне от професионалния футбол. Ще успеем да се вдигнем и да създадем тима, който всички в Дупница желаят. Искам да виждам тим, който играе бързо с топката, преобладаващ футбол и да диктуваме в Югозападната " В " група.
13  КОНТРОЛА - Левски II - Марек
Тежко ще е, разумно е, всеки по отношение на опциите си преценя с какъв състав ще разполага, ще ни би трябвало ширина в състава, ще би трябвало да вършим много ротации, с цел да държим играчите свежи. Това чака всички, няма какво да се оплакваме. Това ще ни е гръбнакът на тима, само че желая на още две позиции да подсилим тима ", съобщи старши треньорът на отбора от Дупница.

Снимки: Борислав Цветанов

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР