Нищо важно и задълбочено – общи приказки и ниско ниво.

...
Нищо важно и задълбочено – общи приказки и ниско ниво.
Коментари Харесай

Нула, експонирана като нещо важно в МВР, обикаля медии. Виждал ли е Петър Тодоров жив бандит?

Нищо значимо и задълбочено – общи приказки и ниско равнище. Нито дума за чиновниците на Министерство на вътрешните работи, за техните проблеми, за промените в системата.

Нула изгода от медийните изяви на въпросното лице. Нула, експонирана до неотдавна като нещо значимо.

 

Останах с усещането, че и двете интервята бяха употребявани от Тодоров да повтори и потрети, по какъв начин Кирил Петков отишъл при вътрешния министър Калин Стоянов, който по-късно извикал Тодоров и му предложил да подаде оставка. Значи отстраняването му било политическо. Не сподели обаче, че и назначението му от президента Радев също е политически акт.

 

Всъщност, виждал ли е Тодоров жив нарушител? Колко такива е заловил? Не е запитване за заяждане, а нещо доста значимо за най-високия професионален  пост в Министерство на вътрешните работи.

 

Проблемът не е в плачещия някогашен боен, минал в Магистрална полиция - Пловдив и стигнал до върховете на системата поради нечии сметки. Проблемът е, че:

 

1. Хора без професионален опит и достижения се назначават на високи длъжности, което води до проблеми в системата на Министерство на вътрешните работи.

 

2. Големи медии дават опция на несъстоятелни лица да досаждат на аудиторията с нелепите си пояснения, подклаждани от несъответстващи оценки за личните благоприятни условия.

 

За страдание някои от изказванията и дейностите на вътрешния министър Калин Стоянов будят подозрения, че той има задоволително умения, с цел да се оправи със комплицираните задания и проблеми на вътрешната сигурност.

 

Ако се питате, за какво Българска национална телевизия е пропуснала да покаже и тя ридаещия главсек на Министерство на вътрешните работи, отговорът е: Защото самата телевизия е в положение на лятно нулиране. Над хиляда чиновници, само че нищо настоящо на екран - единствено повторения и досадно-неразбираемо озвучени български филми, извадени от нафталина... Много милиони на данъкоплатците за стратегия от старите ленти и минали години.

 

Емил Азар
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР