Нищо чудно това да е организирано от майката, каза бившия

...
Нищо чудно това да е организирано от майката, каза бившия
Коментари Харесай

Топ криминалист хвърли бомба: Има горещи следи за Сашко! Майка му е искала да

Нищо чудно това да е проведено от майката, сподели някогашния шеф на работа " Издирване " в Министерство на вътрешните работи Красимир Занев

Малкият Александър, който към този момент шести ден е търсен, евентуално е бил похитен. Това сподели в „ Денят стартира “ по Българска национална телевизия някогашния шеф на работа " Издирване " в Министерство на вътрешните работи Красимир Занев.  

Той изясни, че стигнал до тази догадка, тъй като към този момент няколко дни няма позитивен резултат от издирването на момчето от Перник. Според него това е една от сериозните версии, на която би трябвало да се обърне внимание.

" Трябва да се ревизира и каква е била кореспонденцията сред майката и бащата, защото преди време майката се е обаждала на бащата и желала да го вземе, където тя живее в Англия, само че той не ѝ го е давал. Нищо чудно да е проведено от нея или от други хора такова похищение “, сподели Занев.  

„ Или е в някоя изоставена къща или мазе - необитаеми и самият той да се намира там. Но към този момент няколко дни без храна и вода на неговата възраст мъчно би издържал ", добави той.

По думите му има доста сериозна огромна организация с толкоз доста сили - полицейски и доброволни. Всичко е координирано с полицията и нещата са под надзор. Според Красимир Занев към момента се работи по така наречен горещи следи.

" При такива случаи в първите дни да се организират бързи оперативно-издирвателни мероприятия, само че за жалост до този миг нямат резултат. Би трябвало тук да се включат и ловците, защото те могат да окажат помощ и да претърсят някои по-далечни региони ", сподели още Занев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР