Нишан Джингозян80 % от секс работниците в кметство Енфийлд, Северен

...
Нишан Джингозян80 % от секс работниците в кметство Енфийлд, Северен
Коментари Харесай

Българки стават жертви на трафик в Лондон

Нишан Джингозян 80 % от секс служащите в кметство Енфийлд , Северен Лондон са от България и Румъния. Става въпрос за хиляди девойки на възрас т към 18 години, в това число и малолетни, които действително са жертви на трафик. Данните са публични. Те бяха показани пред депутатите от парламентарната комисия за българите в чужбина от Нишан Джингозян - представител на българската общественост в Лондон.  

Нишан Джингозян , който работи в програмата за обществена интеграция на кметство Брент в Лондон изясни, че става въпрос за трафик на хора.

" Това е проведен трафик. Престъпна група, която набира тези девойки , тъй като те са в действителност към 18 години, в множеството случаи под 18-годишна възраст. Набират ги в обществените мрежи в България, обезпечат им транспорт до Лондон. Всичко е проведено. Там има някой, който ги поема. Настаняват ги в жилища. В момента, в който дойдат в Лондон, им се вземат персоналните документи - нямат персонална карта, нямат паспорт, не приказват британски, не знаят към кого да се извърнат. Те са типичен жертви на трафик " споделя Джингозян. 

Повечето от девойките от България са от региони с висока безработица и беднотия, уточни още Джингозян.  

" Всички са български жители. Някои от тях са от ромски генезис, само че освен. Градовете, от които тези девойки идват, въз основата на информация от полицията, това са градове в България с доста високо равнище на безработица. Те загатнаха Видин, Силистра, Казанлък и други дребни градове и села към Пловдив. Може би това е главният претекст, нямайки никакви други други възможности, да подхващат тази стъпка. Но това е проведена група и с такива мащаби, че нито едно локално кметство в Лондон, нито Англия като страна, би имала потенциала да се оправи с този проблем ", изясни още той. -->

С над 200 % са нарастнали закононарушенията във Англия, подбудени от ненавист след решението за Брекзит. Жертви на тези закононарушения са главно жители от Източна Европа, включително и българи, уточни още Джингозян.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР