Нина Гъдева и Цветан Ангелов са двама достойни участници във

...
Нина Гъдева и Цветан Ангелов са двама достойни участници във
Коментари Харесай

Пътят на Нина Гъдева и Цветан Ангелов след „Фермата”

Нина Гъдева и Цветан Ангелов са двама почтени участници във „ Фермата”, които не се дадоха елементарно, само че отпаднаха.

Нина и фамилията й възнамеряват да се върнат в България, до момента в който Цветан желае да тества шанса си в чужбина – в Германия.

Нина е на 28 години от Пловдив. Заради брачна половинка си, който работи във Англия, тя трайно се е открила в Лондон, където вместо да практикува учителската си специалност, чисти къщи и гледа двете им деца - близначки.

След излизането на Цветан се случи Съединението на двата тима – на тукашните и емигрантите.

Цветан е на 38 години, от София и по специалност е строителен бизнесмен. Той е от ромски генезис, израснал е в столичното гето „ Филиповци”. Средата, в която пораства, бързо предопределя живота му – потегля по път, който го води до прага на гибелта. В най-критичния миг той се обръща към Бог с обещанието, че в случай че се избави, ще промени живота си.
Днес Цветан е част от евангелистката черква и е татко на две деца. Влиза във „ Фермата”, с цел да промени мнението на обществото към ромите и има вяра, че Бог ще бъде до него.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР