Нина Добрев има крехък вид на фина красавица, но е

...
Нина Добрев има крехък вид на фина красавица, но е
Коментари Харесай

Смело момиче: Нина Добрев плува с тигрови акули

Нина Добрев има нежен тип на фина хубавица, само че е самоуверено момиче, което не си поплюва да провокира единствено себе си. Тези дни разгласява във Инстаграм клип по какъв начин плува с тигрови акули.

" Ако ме следвате от известно време, знаете какъв брой доста обичам свободното гмуркане с акули. Преди се опасявах от тях, до момента в който не влязох във водата, с цел да се опитам да преодолея страха си. Тогава разбрах какъв брой незаинтересовани са те от хората. Била съм във водата с толкоз доста разнообразни типове акули. Моята фантазия беше да плавам съответно с тигрови акули, която най-сетне съумях да осъществя ", споделя тя.

Нина Добрев продължава: " В този ден имаше 3 представителки на типа във водата. Рокси, която е 5-метрова тигрова акула, беше изключително отзивчива. Забележете, че не сме в клетка. Забележете и какъв брой спокойни са акулите. Те не плуват нападателно, нито се пробват да хапят или атакуват. Това е по този начин, тъй като те са миролюбиви, неразбрани същества. Представени са в медиите като жестоки убийци, само че те са тъкмо противоположното. Всъщност неотдавна имаше надпревари по ликвидиране на акули в Съединени американски щати - във Флорида, Алабама и така нататък Хората ловуват и брутално убиват тези красиви акули, които просто си живеят, както са основани. За какво? За спорт, парични награди и хвалби. Това ме отвращава. Толкова ми е тъжно да видя труповете им, изхвърлени на пясъка - ние, хората сме жестоките убийци.

Утре в Алабама има още едно родео за ликвидиране на акули, като на прицел е огромната акула чук. Която е сериозно заплашен тип. Как може това да е законно? На това би трябвало да се постави край в този момент! И огромните компании и корпорации би трябвало да спрат да спонсорират тези ужасни събития ", ядосва се актрисата с български корени.

Тя прибавя още в поста си, какъв брой е значим океана и по какъв начин поради тези надпревари за ликвидиране на акули, те скоро ще изчезнат и океанът ще почине. " Ние се нуждаем от океана, тъй като той създава 70% от кислорода, който дишаме ", написа тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР