Нима американците наистина повече от 20 години крият сензационна информация

...
Нима американците наистина повече от 20 години крият сензационна информация
Коментари Харесай

А вие виждали ли сте Обителта на Твореца?

Нима американците в действителност повече от 20 години крият сензационна информация за голям град, плаващ в галактическата пропаст?

И в действителност тази история е завладяваща, защото дава съвсем материално удостоверение на това, че има Бог. Кой различен може да живее в самия център на Вселената в град с диаметър няколко хиляди светлинни години?

Ето какво пишат нормално за откритието, направено в НАСА благодарение на галактическия телескоп „ Хъбъл “. Ето превод на текста в един от уеб страниците, публикуващи, съгласно неговите основатели, „ обстоятелства за невероятното “, написа Комсомолская истина.

„ През декември 1994 година експертите на НАСА са получили следващата порция фотоси, снимани от галактическата обсерватория „ Хъбъл “. Малко мъгливо леке на една от фотосите провокирало интерес.

Появата му не можела да се изясни нито със разстройства при предаването на сигнала на Земята, нито с различен оптичен резултат. Интересният сектор от звездното небе бил сниман с оптималната за „ Хъбъл “ резолюция.

На фотографията учените видели сияеща структура с прекомерно вярна конструкция, с цел да я считат за създание на природата. За размерите ѝ е мъчно да се приказва. Дори „ голям “ и „ великански “ не подхождат за обект, измерван в милиарди километри.

Нашата планета би била всичко на всичко песъчинка на улиците на този град. Потресените експерти нарекли обекта „ град “ и му дали названието Обител на Твореца. Никой не предполагал какъв брой близко били те до истината.

Като наблюдавали обекта, учените определили, че той дружно с галактиката се движи по отношение на Земята. Това изцяло се вмества в теорията на Големия гърмеж. Според теорията в миналото във Вселената е настъпил гърмеж и от този момент галактиките се разлитат в разнообразни направления.

Но когато експертите благодарение на компютри построили тримерен модел на тази част от Вселената, ги очаквала „ изненада “. Нашата и всички останали галактики в действителност се движат по отношение на Обителта на Твореца, само че самият „ град “ е имобилен, защото се намира в точката, от която се разлитат всички. Тоест Обителта на Твореца се намира в самия център на Вселената.

За странния техногенен обект било докладвано на самия връх. Съдбата на невероятното изобретение обсъждали президентът Бил Клинтън и вицепрезидентът Ал Гор. В края на краищата решили, че не си коства да се разбунва човечеството, и наложили възбрана за издание на всички сведения, отнасящи се до Обителта на Твореца. Но било късно.

Снимките към този момент били качени в мрежата. Преди тези „ забавни фотоси “ да бъдат свалени от сървъра, няколко астрономически лаборатории съумели да ги копират. В началото на 1995 година в едно от немските научни списания се появило известие за откритието на НАСА, от научните издания информацията се разлетяла по всички медии. Духът излязъл от бутилката и информацията престанала да бъде секретна.

Всяка публикация за Обителта на Твореца завършвала с следващата версия за характера на обекта. Най-популярните са следните:

  1. Това в действителност е обителта на Твореца. Мястото на престояване на душите на умрелите хора на Земята и други планети.
  2. Обектът е творение на свръхцивилизация. Ако във Вселената съществуват други рационални същества, допустимо е някои от тях да са достигнали толкоз високо равнище на развиване, че са в положение да основават изкуствени обекти от подобен мащаб. Днес към Земята лети МКС, а какво ли ще пусне човечеството след 500 години?

Ами НАСА? Никой не се съмнява, че експертите на организацията не престават да наблюдават Обителта на Твореца. Нима за 20 години странният обект не е поднесъл повече нито една изненада?

Независимо от многочислените изявления НАСА изрично отхвърля мнения: продължава анализът и проучването на получените фотоси. Какво друго може да каже? “

До Бога е надалеч

Интересно е, че известията за Обителта на Твореца се съпровождат от три разнообразни фотоси. На едната се вижда град измежду разноцветна вселена. В настрана прозорче детайлно е показан негов аспект. Уви, това е монтаж, за чиято основа е употребена фотография на галактиката NGC3079, фактически снимана от телескопа „ Хъбъл “.

На истинската фотография град не се вижда. Ако го имаше, щеше да се намира на 55 милиона светлинни години от нас. Именно на такова разстояние е ситуирана галактиката NGC3079. Далече е, само че нито е центърът на Вселената, нито е нейният край.

Градът в центъра на галактиката NGC3079.

Оригиналната фотография на НАСА.

Втората фотография е още по-груб колаж – размито изображение на земен град просто е наложено върху фотографията на вселена. Колажът се разкрива заради сянката на града, която не подхожда на източника на светлина на фотографията.

Творба на незнаен създател.

На третата фотография градът се намира на черния декор на Космоса и свети самичък. Само че светлината наподобява прекомерно монотонна.

Разгадаването се оказало просто. Някой е оцветил фотографията, която в началото е била черно-бяла. Тя също съществува и за първи път се е появила не на уеб страницата на НАСА, а в американския вестник Weekly World News на 8 февруари 1994 година

Това е раят!

Снимката на Weekly World News илюстрирала публикация със заглавието „ Телескопът „ Хъбъл “ снима парадайса “, съобщавайки, че фотографията е била направена на 26 декември 1993 година. Названието Обител на Твореца се появило по-късно в процеса на разпространяване на сензацията. Очевидно го е породило изказванието, което вестникът е разгласил на първата си страница: „ Открихме къде живее Бог, настояват учените “. А ето какво написа в самата публикация:

„ Само няколко дни откакто астронавтите от Shuttle ремонтираха телескопа „ Хъбъл “, гигантските му лещи се концентрираха върху звезден куп на края на Вселената – и снимаха парадайса!

Това съобщи създателят и откривател Марша Мейсън, която цитира високопоставени представители на НАСА… Снимките ясно демонстрират огромен бял град…

„ Това е доказателството, което чакахме – съобщи Мейсън пред кореспонденти. – Благодарение на голям шанс НАСА насочи телескопа „ Хъбъл “ към нужното място и в нужното време, с цел да документира това изображение.

Не съм изключително религиозна, само че не се колебая, че някой или нещо е повлияло на решението да се насочи телескопът точно към тази област от галактическото пространство. Било ли е това „ нещо “ или „ някой “ самият Господ Бог? Отчитайки безбрежността на Вселената и всички места, които НАСА би могла да възнамерява за проучвания, това, наподобява, е бил Той…

Единственото разумно пояснение е това, че градът е обитаем с душите на умрелите. “

Черно-бялата илюстрация, съпровождаща публикацията за парадайса на края на Вселената, в който евентуално живее самият Бог.

Оцветената фотография.

Статията от Weekly World News била препечатана от десетки християнски вестници и списания, които ги чакало отчаяние – доктор Марша Мейсън се оказала несъществуваща, а първоизточникът – фиктивен от начало до край.

Вестникът бил основан като дъщерно издание на булевардния National Enquirer, когато в него сметнали за несвоевременно повече да разгласяват откровени измислици. Оглавили го Джим Клонтц и брат му Дерек, популяризирал се с това, че самичък съчинявал отговори за читателите от името на измислена от него „ публицистична ясновидка “.

Тайните на Weekly World News преди време били разкрити от уфолога Грек Сандоу, който съумял да поработи в редакцията и даже самичък да измисли редица „ сензации “. Той обяснил, че създателите на публикацията вършат не инспекция за тях, а „ антипроверка “.

Ако да вземем за пример вестникът споделя, че в даден град някой е ухапан от пеперуда мутант, то първата работа на вестника е да обясни не живее ли инцидентно в този град човек с такова име и фамилия. Ако подобен човек в действителност бъде открит, то семейството се трансформира – ако „ героят “ се възползва от съвпадението и реши да ги осъди.

През 2007 година вестникът престанал да излиза на хартия и напълно минал в интернет, продължавайки да радва читателите с подбрани „ сензации “.

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР