НИКОЗИЯ, Кипър (AP) — Кипърската футболна асоциация заяви в петък,

...
НИКОЗИЯ, Кипър (AP) — Кипърската футболна асоциация заяви в петък,
Коментари Харесай

Футболната асоциация на Кипър предупреждава клубовете, че ще бъдат изправени пред най-тежките наказания, ако феновете не се държат правилно

НИКОЗИЯ, Кипър (AP) — Кипърската футболна асоциация съобщи в петък, че няма да се поколебае да наложи най-тежките санкции на футболни клубове, чиито почитателите прибягват до принуждение по време на мачовете.

Такива санкции включват цялостна възбрана на последователи, санкции до половин милион евро (около $540 000), лишаване на точки и даже изпадане, защото Кипърската ФА се бори с скок в насилието, което раздруса даже президента на страната.

ФА е подложена на възходящ напън да предприеме по-строги дейности след поредност от произшествия, които слагат под въпрос способността й да овладее тези последователи, чието държание на стадионите е прогресивно се утежнява.

Ето за какво министърът на правораздаването Мариос Харциотис участва на ad hoc среща на изпълнителния съвет на ФА и президентите на футболни клубове, с цел да чуе какво имат намерение да създадат.

В изказване след срещата ФА повтори решението, взето по-рано тази седмица, за налагане на възбрана на почитателите на гостуващите о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР