Никой няма право да е аматьор във физическите тренировки. Всеки

...
Никой няма право да е аматьор във физическите тренировки. Всеки
Коментари Харесай

Винаги в добра форма

Никой няма право да е дилетант във физическите тренировки. Всеки би трябвало да съумее да види хубостта и силата, на които е способно тялото му…

Това е не просто повод да отидем в спортния център, а и опция да се погрижим за своето здраве. Как и къде? NV Sports & SPA е място, което предлага услуги, които разрешават да изпитаме удоволствието от положителната подготовка, само че и да трупаме резултати – като дух, темперамент, достижения, фигура, здраве. Мнозина са разкрили за себе си това място и за много хора Sports & SPA са действия с непрекъснато наличие в живота. Но на тези, които си намират опрощение в неналичието на време, ще кажем: Ако искаш нещо, което в никакъв случай не си имал, би трябвало да направиш нещо, което в никакъв случай до момента не си правил.
Къде
Местоположението постоянно е от голяма важност. NV Sports & SPA е на комфортно място - на бул. „ Г. М. Димитров “ 59, в най-зелената постройка в София - NV Tower. Мястото е основно, с комфортен достъп с кола, метро и публичен превоз. Предимство е далновидността, с която е построен NV Sports & SPA като конструкция и комфорт. „ Нашият блян е да предложим услуги отвън стандартите във фитнес промишлеността, комбинирани с опцията клиентите ни да разполагат с целия набор от услуги под един покрив. Тук ще намерите съвременно оборудвана фитнес зала, предлагаща всичко належащо за тонизираща и функционална подготовка, единствения по рода си свободен за публично прилагане закрит иноксов плувен басейн с джакузи, просторни зали за групови тренировки с едни от най-хубавите треньори в региона, луксозна СПА зона за релаксация, уютно и съвременно масажно студио “, твърди екипът, който ръководи и поддържа NV Sports & SPA. И ето какво дават обещание неговите експерти:
Редовни тренировки
За нас е значимо да повярвате, че тренировките не са ангажимент. Нашата цел е нашите клиенти да идват в залата с готовност - с цел да упражняват или просто да релаксират. И защото здравословният метод на живот не се състои единствено в ежедневни тренировки, ние избираме да оказваме помощ на клиентите си да се усещат и да наподобяват по метода, по който желаят, споделят от Спортния център.
Неповторима атмосфера
Просторните и уютни зали за групови занимания в композиция с екипа от професионални треньори трансформират елементарната подготовка в неповторимо преживяване за тялото и сетивата.
Новаторски метод
Плуването е един от най-предпочитаните спортове за отмерено натоварване на всички мускулни групи, укрепва организма и покачва тонуса. За вашето прекарване в NV Sports & SPA е разполагаем новаторски плувен басейн с дължина 25 м и напълно иноксово покритие, гарантиращо по-добра хигиена. След енергизираща подготовка се предлага джакузи с хидромасаж, а също и въздушен масаж.


Фитнес център
NV Sports & SPA разполага с просторна и съвременно оборудвана фитнес зала с уреди от последно потомство Technogym. В приятна и спокойна атмосфера може да извършите своята пълноценна подготовка. А благодарение на екипа от лични треньори може бързо да постигнете мечтаните резултати.  
Спининг


Спинингът е подготвителна стратегия на закрито с пригодени за задачата колела. Тя се води от дипломиран инструктор под звуците на динамична музика и особено осветяване. Продължава сред 45 и 60 минути и съставлява композиция от колоездене и разнообразни серии извършения за всичките мускулни групи на тялото. Упражненията оказват помощ за възстановяване на кардио-респираторната устойчивост и за подсилване на мускулатурата, изключително в долната част на тялото. Залата за спининг с колела е с съоръжение от международния водач в региона Technogym.
Йога


Йога е антична индийска процедура, включваща разнообразни придвижвания, медитации и дихателни техники за поощряване на физическото и психическото богатство на човешкият организъм. Редовното упражняване на йога спомага за понижаване на напрежението и тревогата, отстранява главоболието, контролира високото кръвно налягане и отстранява признаците на бодърствуване. Йога дейно подкрепя умствената централизация и удобно повлиява депресивните положения.
Функционални тренировки
Един от най-хубавите способи за повишение успеваемостта и работоспособността на тялото са функционалните тренировки. Те са универсални и се употребяват както във фитнеса, по този начин и за рехабилитация. При тях се включват особено подбрани извършения, които симулират натоварването от ежедневните занимания, като по този начин упражняват мускулите и придвижванията свързани с тях. Функционалните извършения доста понижават риска от контузии в всекидневието или спорта. Очаквайте скоро още групови тренировки и по тази причина на уеб страницата www.nvsports-spa.com проверявайте постоянно графика.
В СПА зоната
 

За да поддържате своя вътрешен баланс и естетика, разполагаем са финландска сауна, инфраред сауна, парна баня, ледена купа и стая за релакс. В допълнение към парната баня има опция за ароматерапия с 4 типа аромати, които спомагат за освобождение на дихателните пътища и детоксикация на организма.
На точното място
За да поддържаме висок дух и физически крепко тяло в огромния град, е значимо да имаме разполагаем състезателен и СПА център на високо равнище. Но това не е задоволително. Желанието за смяна би трябвало да е по-голямо от нежеланието да поставим старания. Движението е най-хубавият другар на нашето тяло и едно от най-големите удоволствия е, когато осъзнаем, че тялото ни през днешния ден може да направи нещо, което през вчерашния ден не е могло. NV Sports & SPA е точното място, което оказва помощ да реализираме всичко това.

NV Sports & SPA припомня, че всички пътища в София водят към NV Tower на бул. „ Г. М. Димитров “ 59.
Текстът е част от бр. 115 на сп. „ Икономика “. Публикува се в Economic.bg по силата на партньорско съглашение сред двете медии.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР