Никой няма да може да спре руската икономика и да

...
Никой няма да може да спре руската икономика и да
Коментари Харесай

Лавров: Никой няма да може да спре икономиката и да подкопае политическата стабилност в Руската федерация

Никой няма да може да спре съветската стопанска система и да подкопае вътрешната политическа непоклатимост в Руската федерация. Това се споделя в апела на съветския външен министър Сергей Лавров към участниците в Световната тематична конференция на съветските сънародници, живеещи зад граница, „ Икономическото съдействие: съотечествениците и съветските райони. Отговор на провокациите на времето “, оповестяват съветски медии. Текстът беше прочетен във вторник от Александър Нуризаде, шеф на отдела за работа със сънародниците в чужбина на съветското външно министерство.

„ Можем решително да кажем, че никой няма да може да спре съветската стопанска система и да подкопае вътрешната политическа непоклатимост “, акцентира Лавров.

Според него съветската страна регистрира разрушителните дейности на Запада в своята активност и обмисляне, само че продължава решително да върви по своя път, макар компликациите.

" Вече сме се сблъсквали със наказания и преди. Натрупаният в продължение на десетилетия опит ни оказва помощ да преодолеем сполучливо предизвикването ", сподели Лавров.

Лавров съобщи, че няма интернационална изолираност на Русия: „ Имаме доста другари във всички райони на планетата. Ние поредно развиваме връзки с необятен кръг страни от Оперативно-наблюдателно дело, Азия, Близкия изток, Африка и Латинска Америка. “

Руският външен министър добави, че Москва не се огражда от бизнес сътрудници в Европа и Северна Америка.

" Прекъсването на откритите взаимноизгодни връзки в никакъв случай не е било наш избор ", заключи Лавров.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР